KAKVA MAČKETINA! Ivan Marinković više nije solo, UTEHU PRONAŠAO KRAJ NJE! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. Đ. - 31.08.2024 | 20:45


Bivši rijaliti tamkičar uhvaćen na delu!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
KAKVA MAČKETINA! Ivan Marinković više nije solo, UTEHU PRONAŠAO KRAJ NJE! (FOTO)

Prošle godine, u ovo doba, nekadašnji rijaliti učesnik Ivan Marinković je živeo sa suprugom Jelenom Ilić Marinković i psom Bekom u zajedničkom stanu. Međutim, danas u istoj nekretnini boravi sam, pa je pronašao utehu u druženju sa mačkom koju redovno hrani. Na svom Instagram profilu, Ivan je podelio snimak mačke uz duhovit komentar koji je izazvao pažnju njegovih pratioca.

Foto: facebook.com/Ivan Marinkovic

Ivanov stori

- Šta ću sa tobom?! Koštaš me više nego žene - napisao je Marinković, oslikavajući svoj odnos sa ljubimicom.

Sukob sa Milenom Kačavendom

Rijaliti učesnik Ivan Marinković trenutno je u sukobu sa Milenom Kačavendom, a na društvenim mrežama su se pojavile ozbiljne tvrdnje o navodnoj dojavi bombe koju je ona, prema Marinkovićevim tvrdnjama, navodno naručila. Na Ivanovom Instagram profilu osvanula je objava koja optužuje Milenu za plaćanje dojave o postavljenoj bombi na svadbi Jerkine sestre Sede, iz razloga što nije bila pozvana na istu. Ova optužba izazvala je čitav niz komentara i reakcija na društvenim mrežama, stvarajući dodatnu tenziju između dvoje bivših rijaliti učesnika.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivan i Milena

Reakcija Milene Kačavende

Nekadašnja elitarka Milena Kačavenda nije ostala nema na Ivanove tvrdnje. U poslednjem intervjuu, ona je javno prokomentarisala svoj odnos sa Ivanom Marinkovićem, ističući neke detalje koji su do sada bili manje poznati javnosti. Više informacija o njenoj reakciji možete pronaći u odvojenom tekstu pod nazivom "Ja trošim pare zarađene u Eliti na sebe, a ti imaš luk i paradajz u frižideru!" gde je Milena Kačavenda otvoreno prokomentarisala svoj stav o Ivanu Marinkoviću.

BONUS VIDEO: