ANĐELO POSLAO ANITI JASNU PORUKU, SAZNAO ZA SVE! Rankoviću stigli DOKAZI šta mu devojka RADI IZA LEĐA, hitno reagovao!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 31.08.2024 | 22:45


Vreli kadrovi Stanojlovićeve izašli u javnost!

Foto: youtube.com/pink.rs
ANĐELO POSLAO ANITI JASNU PORUKU, SAZNAO ZA SVE! Rankoviću stigli DOKAZI šta mu devojka RADI IZA LEĐA, hitno reagovao!

Anita Stanojlović, poznata kao pobednica rijalitija "Elita 7", nedavno je na svom Instagram profilu započela seriju provokativnih video sadržaja sa plaže, što je izazvalo veliku pažnju i interesovanje među njenim pratiocima.

Foto: instagram.com/aniita.stanojlovic

Anita Stanojlović i Aleksej

Na njenom profilu sve više raste broj pratilaca, a njen sadržaj, koji je prvobitno uključivao srećne trenutke sa njenim sinom Aleksejem tokom odmora, privukao je značajnu pažnju. Početne objave su bile slike i video snimci njihovog zajedničkog vremena u luna parku, ali ono što je zaista zaintrigiralo njenu publiku bile su provokativne fotografije i snimci sa plaže u Čanju.

U najnovijoj objavi, Anita je podelila još jednu provokativnu fotografiju. Na slici je pozirala okrenuta suncu, a njen minijaturni tanga kupaći je bio jasno vidljiv, dok su obrisi i obline njenog tela bili istaknuti. Pobednica je apsolutno postavila zadnjicu u prvi plan, a komentari na ovu objau nisu prestajali da se nižu.

Foto: instagram.com/aniita.stanojlovic

Anita Stanojlović

Iako nije poznato ko je tačno napravio ovu fotografiju, sigurno je da mali Aleksej nije bio autor. Reakcije na objavu su brzo stigle, uključujući i komentar od Anđela, koji je ostavio simbol crvenog srca u znak podrške ili simpatije.

Podsećamo, Anita je sa sinom sama otišla na letovanje u Crnu Goru, a Anđelo Ranković je ostao u Srbiji i pre nekoliko dana smo ga uhvatili na otvaranju jednog novog prestoničkog restorana.

BONUS VIDEO: