CAR ODUVAO MAJU ZBOG ANELI, SA AHMIĆEVOM ULAZI U ELITU 8! Internet bruji o njihovom SUSRETU!


IZVOR: Republika/M. I. - 01.09.2024 | 08:45


Aneli i Car uhvaćeni zajedno, ništa od Filipovog pomirenja sa Majom.

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock
CAR ODUVAO MAJU ZBOG ANELI, SA AHMIĆEVOM ULAZI U ELITU 8! Internet bruji o njihovom SUSRETU!

Superfinalistkinja "Elite 7", Aneli Ahmić i Filip Car, nedavno su započeli meč na društvenoj mreži TikTok, što je izazvalo pažnju njihovih fanova. Car je nedavno zapratio Aneli, što je podiglo veliku buru na društvenim mrežama, a sada su otišli korak dalje i prijateljski ćaskali i razgovarali o mnogobrojnim temama, što su njihovi fanovi pažljivo ispratili. Ostaje nam da vidimo kako će Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš reagovati na ovu novonastalu situaciju.

Kako je Car pre samo dva dana, kako se nagađa po društvenim mrežama, poslao poklone Maji Marinković, dok je gostovala u emisiji "Narod pita", ovaj Filipov potez da sada najnormalnije komunicira sa Aneli, iznenadio je mnoge "lemure", odnosno zajedničku podršku Maje i Cara, koja se radovala njihovom pomirenju.

Foto: instagram.com/printscreen

Aneli Ahmić i Filip Car

Podsećanja radi, bliži se početak nove sezone rijalitija "Elita 8", gledaoce sve više zanima ko će učestvovati u ovom formatu i koga produkcija "čuva" kao veliko iznenađenje.

Mnoge bivše učesnike smo uhvatili tokom potpisivanja ugovora, a sada je u Beogradu uhvaćen i jedan od najpopularnijih takmičara svih sezone, Filip Car, koji je došao iz Crikvenice, a njegovi fanovi su posumnjali da je i on došao upravo zbog snimanja profila i potpisivanja ugovora za "Elitu 8". S obzirom da je potvrđen ulazak Aneli Ahmić, ostaje nam da vidimo šta će se još dogoditi u novoj sezoni rijalitija.

BONUS VIDEO: