OŽENJENI UČESNIK ELITE IMAO NEPRISTOJNU PONUDU ZA POPULARNU TIKTOKERKU! Tražio joj da se viđaju krišom, ona obelodanila sve dokaze!


IZVOR: Republika/M. I. - 01.09.2024 | 10:20


Takmičar Elite nije ni sanjao da će se saznati za ovo.

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Pixabay.com
OŽENJENI UČESNIK ELITE IMAO NEPRISTOJNU PONUDU ZA POPULARNU TIKTOKERKU! Tražio joj da se viđaju krišom, ona obelodanila sve dokaze!

Prošle noći, Nikola Lakić je gostovao u emisiji "Narod pita" gde je izneo detalje o svom propalom prijateljstvu sa Draganom Sretenovim, poznatijom javnosti kao Lejdi Di. On je otkrio da je uveren da je Lejdi bila zaljubljena u njega, te da i dalje komentariše njega i njegovu suprugu Coku, pa ih je čak blokirala na Instagramu. Ova izjava izazvala je burne reakcije, a Lejdi Di se odmah oglasila na društvenoj mreži Instagram.

Lejdi je u svom odgovoru otkrila šta se zaista dešavalo između nje i Lakića. Ona je napisala da nikada ne bi bila sa njim i otkrila detalje njegovih pokušaja udvaranja:

- Debilu, nikada ne bih bila sa tobom, nikad! Zvao si me svaki put kod ponija da idemo i gledao da li nas snima kamera, prilazi mi non-stop na čudne načine, ali sam ja ta koja je imala hladan stav i nisam ti dala pristup kakav si ti možda očekivao! Ne vuci me više za jezik i ostavi me nja miru ljigavcu! - napisala je Lejdi za Lakića.

Foto: instagram.com/printscreen

Lejdi Di

Pojedini korisnici društvenih mreža osudili su Lakića zbog iznošenja ovakvih tvrdnji, dok su drugi podržali Lejdi Di i njen hrabar istup.

Inače, Lejdi Di je nedavno putem Instagrama žestoko isprozivala Kačavendu, pošto je Milena u emisiji "Narod pita" potkačila nju, a ona joj ni sada nije ostala dužna.

- Kačavenda na aparatima! Babuskaro, ljigavije osobe od tebe nema, glava ti kao da si nilski konj, debilka isfrustrirana! Nego, bolje pričaj o seksi porukama koje si slala, klošarko raspala. Nilski konj se utripovao da je mafija! Babuskaro, sedi kao gospođa barem - napisala je Lejdi, dok je u pozadini išla pesma kojom joj je psovala i pokojnu majku.

BONUS VIDEO: