DUŠICA JAKOVLJEVIĆ PREKINULA ĆUTNJU PRED POČETAK ELITE 8! Voditeljka najavila DRASTIČNE promene, evo šta se SVE menja (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 01.09.2024 | 13:20


Pinkovo TV lice najavilo da se sve menja u septembru!

Foto: ST/N.PANČIĆ, ATAImages
DUŠICA JAKOVLJEVIĆ PREKINULA ĆUTNJU PRED POČETAK ELITE 8! Voditeljka najavila DRASTIČNE promene, evo šta se SVE menja (FOTO)

Uoči početka nove sezone popularnog rijaliti-programa "Elita 8" direktorka zabavnog programa Pink televizije Milica Mitrović otkrila je da će nova sezona startovati u subotu 7. septembra, u 21 čas. Luksuzno imanje u Šimanovcima prolazi kroz velike promene, uključujući rekonstrukciju postojećih prostora i moguću izgradnju novih delova.

Ćutnju je sada prekinula i popularna voditeljka iz ružičastog jata, Dušica Jakovljević, koja se oglasila na društvenoj mreži Instagam, te najavila velike, drastične promene u septembru.

Foto: instagram.com/dusicajakovljevic

Dušica Jakovljević najavila promene u septembru

- U septembru smo bliži jeseni. U septembru smo bliži jedno drugom. U septembru je ljubav kao iz Balaševićevih pesama. U septembru je hladno, a oko srca toplo. U septembru se gledaju zvezde. U septembru treba da te malo boli uvo. Malo više. U septembru teraj po svome. U septembru treba da si srećna. U septembru veruj u ono što želiš. U septembru veruj u sebe. U septembru obuci kabanicu. Obuci samopouzdanje i obuci ljubav. Lepi dani dolaze - stoji u objavi koju je Jakovljevićeva podelila na svom Instagram profilu.

Podsećanja radi, kako se nedavno zvanično saznalo, već 55 učesnika je potpisalo ugovor za učešće. Prema poslednjim informacijama, honorari za nove takmičare kreću se u rasponu od 300 do 500 evra nedeljno, dok su za istaknute rijaliti ličnosti predviđeni znatno veći iznosi, te se tako najpoznatijim učesnicima nude iznosi između čak 3.500 i 4.000 evra nedeljno.

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen, Tanjug/N.Raus

Elita 8 počinje 7. septembra

Inače, kako su preneli domaći mediji, osim učesnika i voditelja Pinka, osma sezona "Elite" donosi značajnu novinu - voditelji RED TV moći će da uđu na oba imanja - u "Elitu" i na srednjovekovnu "Farmu", koja takođe počinje s emitovanjem u septembru. Ova promena omogućiće im da obavljaju intervjue s učesnicima u oba rijalitija, što će predstavljati poseban dodatak i atrakciju za gledaoce.

BONUS VIDEO: