MAJA OPET NA LETOVANJU SA NOVIM MUŠKARCEM! Brzo našla Stanislavu zamenu, Krofak može samo da gleda i pati!


IZVOR: Republika/M. I. - 01.09.2024 | 13:45


Maji Marinković više Stanislav nije ni u mislima.

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic
MAJA OPET NA LETOVANJU SA NOVIM MUŠKARCEM! Brzo našla Stanislavu zamenu, Krofak može samo da gleda i pati!

Društvene mreže su preplavljene komentarima i spekulacijama o raskidu Maje Marinković i Stanislava Krofaka Pantere, koji je kao bomba odjeknuo među njihovim obožavaocima. Mnogi su se nadali da je u pitanju bezazlena svađa i da će vrlo brzo rešiti nesuglasice, međutim, Maja je nedavno izjavila da je definitivno stavila tačku na taj odnos i da je Krofak više ne zanima, što je dokazala i današnjom objavom na Instagramu, kada je pokazala da je Stanislavu našla zamenu. 

Naime, nakon letovanja sa bivšim dečkom, Maja sada uživa u društvu svog frizera i prijatelja, a zajedno su otišli na bazen, kako bi se rashladili u ovim pretoplim danima. U snimku koji je podelila, Maja ne ispušta telefon iz ruku, pa se nagađa da li je i dalje na vezi sa nekadašnjim izabranikom ili ima novu simpatiju. POGLEDAJ GALERIJU

Za medije je otkrila da je do raskida došlo zbog različitog načina života.

- Stanislav i ja imamo potpuno različite prioritete i želimo drugačije stvari u životu. Nismo uspeli da pronađemo zajednički jezik i shvatili smo da je bolje da svako krene svojim putem - izjavila je Maja.

- Moje raspoloženje nema nikakve veze sa muškarcima, nekako sam se od sinoć povratila i mnogo sam energičnija što je i deo moje ličnosti, a što se tiče poruke ja zaista ne znam , on je moja prošlosti i tamo će i ostati. O dečku zaista nemam ništa loše da kažem, tako da će na tome i ostati - otkrila je Maja za Pink.

BONUS VIDEO: