"Ja moju Poršelinu imam..." Aneli potkačila bivšeg, UDARILA GA TAMO GDE NAJVIŠE BOLI, čačka mečku pred novu sezonu rijalitija (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 01.09.2024 | 18:15


Ahmićeva se pita gde su im ti silni automobili?!

Foto: Instagram.com
"Ja moju Poršelinu imam..." Aneli potkačila bivšeg, UDARILA GA TAMO GDE NAJVIŠE BOLI, čačka mečku pred novu sezonu rijalitija (FOTO)

Drugoplasirana učesnica "Elite 7"  Aneli Ahmić leto nakon rijalitija je provela sa svojom ćerkicom Norom, koju je odvela u svoj rodni Dubrovnik u koji bi, kako kaže, volela da se skroz nastani, kako bi jednog dana njena mezimica tu pohađala i školu. 

Međutim, pored toga što uživa u zajedničkom letovanju sa naslednicom i na sve načine nastoji da pokaže kakvu reputaciju ima u svom gradu, Ahmićeva svaku priliku koristi da potkači bivšeg partnera.  POGLEDAJ GALERIJU

Naime, ona je sada Norinog oca Asmina Durdžića prozvala zbog skupocenih automobila koje navodno kupuje na poklon svojoj devojci Staniji Dobrojević.

- Čim sam sa mojom Noricom ja blistam i cvetam. Nismo mogle ranije da dođemo, ali sada uživamo i kupamo se. Malo mi je Noricu zabolelo uvo danas, ali super nam je. Ovo je moj grad, ja sam ovde rođena. Kad se desi da ne dođem dugo ovde, onda mi se probude uspomene, ali drago mi je da smo se svi proveli, najeli i uživali. Jako sam vezana za ovaj grad. Moj plan je da se preselim skroz ovde i da upišem Noru u školu - rekla je Aneli za jednu Pinkovu emisiju, te se osvrnula na to što su mnogi pričali da vozi tuđe automobile, te da neće moći da kupi svoj, ali ih je ona sve demantovala kada se pojavila sa novim kolima:

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić u kolima od tri miliona evra

- Naravno da sam zapušila mnogima usta, ali oni mene izgleda i dalje ne vade iz usta. Naravno da sam kupila auto, da sam zaradila sav svoj honorar, jedna sam od retkih učesnika koji su poštovali sva pravila. Zbog toga sam i došla, borila sam se i eto želela sam da se moja Norica i ja vozimo. Interesuje me gde su ti silni automobili za koje sam čula da su se kupovali pokloni? Pre neki dan sam videla neki plavi auto, ali taj rozi ne. Ja moju Poršelinu imam i ona mene i dalje čeka, a gde je taj auto. Ja imam auto koji je plaćen u kešu odmah, ako Bog da uskoro ćemo imati još lepše. Norina mama je tu da stvara i da idemo dalje, jer ja nikad ne odustajem i to sam ja.

BONUS VIDEO: