UČESNICA "ELITE 8" ZA DLAKU IZBEGLA SMRT! Završila na operacionom stolu, pa jedva izvukla živu glavu!


IZVOR: Republika/M. I. - 02.09.2024 | 11:45


Takmičarka preživela pakao.

Foto: Shutterstock
UČESNICA "ELITE 8" ZA DLAKU IZBEGLA SMRT! Završila na operacionom stolu, pa jedva izvukla živu glavu!

Bivša rijaliti učesnica Deniz Dejm, koja se sada vraća u "Elitu 8", nedavno je šokirala javnost otkrivši do tada nepoznate detalje o dramatičnom iskustvu koje je doživela nakon operacije povećanja grudi. Naime, Deniz je otvoreno progovorila o komplikacijama tokom oporavka, istakavši da je imala ozbiljne zdravstvene probleme koji su mogli da dovedu do fatalnih posledica.

- Meni je nešto krenulo da curi. Mogla sam da dobijem sepsu i da umrem. Morala sam to da rešavam u Sloveniji. Taj doktor je sada umro - izjavila je Deniz, otkrivajući šokantne detalje svoje borbe sa posledicama operacije.

Foto: printscreen/instagram.com/denisedameofficiel

Deniz Dejm

 

Kontroverzna starleta je takođe iznenadila javnost kada je otkrila detalje svoje intimne prošlosti, odgovarajući na pitanja svojih pratilaca na Instagramu. Na pitanje o godinama svog najstarijeg partnera, Deniz je odgovorila da je imao čak 73 godine, što je izazvalo šok i nevericu među njenim fanovima.

Pored toga, Deniz je otkrila i neke detalje o svojoj finansijskoj situaciji, ističući da zarađuje značajne sume novca od prodaje intimnih fotografija i reklama na društvenim mrežama. Takođe, istakla je da planira da uloži deo te zarade u kupovinu stana u Beogradu.

Njena izjava o novcu i sponzorima izazvala je pažnju javnosti, a Deniz je otvoreno govorila o svojim iskustvima sa sponzorima, naglašavajući da je uspela da otplati dugove zahvaljujući poverenju koje je imala u svog novog sponzora.

BONUS VIDEO: