STEFAN KARIĆ PRED ELITU 8 POMENUO MISICU! Komentarisao bivše devojke bez dlake na jeziku!


IZVOR: Republika/ D. L. - 02.09.2024 | 12:05


Budući učesnici Elite 8 uveliko idu na sistematski pregled.

Foto: Republika
STEFAN KARIĆ PRED ELITU 8 POMENUO MISICU! Komentarisao bivše devojke bez dlake na jeziku!

Nekadašnji rijaliti učesnik Stefan Karić ponovo se sprema da uđe u isti TV format, pa je pred Elitu 8 pominjao i bivše devojke. On se posebno dotakao Jovane Ljubisavljević, te je sada otkrio da joj je čestitao na tome što će uskoro da postane majka sa dečkom Bogdanom Srejovićem. 

- Naravno da sam čestitao Jovani. To su lepe stvari i poželeo sam sve najbolje. Ja bih voleo da se ostvarim što pre u ulozi oca. Mislim da su to prelepe stvari i naravno da jedva čekam da se to desi. Naravno, sve ide u svoje vreme - rekao je Stefan, koji je za novu sezonu rijalitija spreman kao zapeta puška: 

Foto: Republika

Stefan Karić

 

- Naravno da mi imponuje što me devojke gledaju već sada, a nismo ni počeli sa rijalitijem. To svakome prija, a šta će se dešavati unutra, to sada ne mogu da znam.

Foto: Instagram.com

Stefan Karić

 

Budući učesnici "Elite 8" danas obavljaju lekarske preglede, što je rutina pred svaku sezonu, tamo smo upoznali i prijatelja Filipa Cara. Franić Božo ulazi sa svim neophodnim informacijama o ključnim rijaliti učesnicima, a kako i sam kaže, Filip ga je preporučio i uputio u sve vezano za ovu vrstu formata:

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Stefan Karić

 

- Ja sam Franić Božo, ulazim u Elitu da se malo zabavim. Kuvar sam, ovo mi dođe kao godišnji odmor... Pratio sam sve sezone, naročito kada mi je ušao prijatelj Filip Car, to je moj dobar prijatelj, on me je i preporučio, jer je primetio neke moje vrline. Stvarno ne znam da li će mi se kasnije i on pridružiti, videćemo. Sebi sam ja najbitniji i trudiću se samo da meni bude dobro tamo - priznao je Božo za Republiku.

Foto: Instagram

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović

 

BONUS VIDEO: