MAJA I CAR UHVAĆENI NA DELU! Procurile tajne poruke, Stanislav će pozeleneti od muke! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. I. - 02.09.2024 | 14:15


Maja Marinković i Filip Car neprestano komuniciraju.

Foto: ATA images, Printscreen/AmiG show
MAJA I CAR UHVAĆENI NA DELU! Procurile tajne poruke, Stanislav će pozeleneti od muke! (FOTO)

Nedavno je odjeknula vest na društvenim mrežama po komentarima da su se Maja Marinković i njen bivši dečko Filip Car sastali u jednom beogradskom SPA centru. Ono što je njihove fanove navelo da to pomisle jeste detalji iz SPA centra koji su po njihovim mišljenjima bili dosta slični. 

Međutim, ni Maja, ni Car se do sada nisu oglasili o ovoj temi, ali ono što je sigurno jeste da je Filip potpalio spekulacije da se njih dvoje ponovo čuju nakon što je ona raskinula vezu sa Stanislavom Krofakom. 

Naime, na Instagram profilu Filip je objavio status zbog kog su mnogi pomislili da je aludirao na Maju. 

- Jave se vremenom svi. Jedni kad im zatrebaš, drugi kad ih savest stigne, ali jave se. Svi - glasio je status koji je Filip Car objavio na Instagramu, zbog kog su mnogi pomislili da mu se Marinkovićeva ponovo javila, a ona je uzvratila fotografijom, koja je dodatno zapalila društvene mreže.

Foto: Instagram.com

Filip Car

Uz fotografiju kraj bazena, gde je pozirala u kupaćem kostimu, dodala je pesmu Željka Joksimovića, koja opisuje njenu situaciju trenutnu, a mnogi su ovo povezali upravo sa Carem:

- Stoj, kad te pozove nepoznat broj. Odazovi se, nemiru moj. Smiri me kako umeš ti, samo ti.

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković

Maja je pre samo nekoliko dana u emisiji "Narod pita" dobila lemura na poklon, što je negde simbol njihove ljubavi, a Marinkovićeva je poverovala da joj je upravo Filip priredio ovo iznenađenje.

BONUS VIDEO: