UROŠ STANIĆ DRŽI STRAH ANELI AHMIĆ: Lagala sve da ne ulazi u "Elitu 8", pa se bez blama pojavila na sistematskom (FOTO)


IZVOR: Goran DOLJANČEVIĆ - 03.09.2024 | 09:15


Pitanje je da li će proći lekarski pregled s obzirom na to da ima anksioznost.

Foto: Republika
UROŠ STANIĆ DRŽI STRAH ANELI AHMIĆ: Lagala sve da ne ulazi u "Elitu 8", pa se bez blama pojavila na sistematskom (FOTO)

Bivša učesnica "Elite 7" Aneli Ahmić, koja se potajno nadala da će postati voditeljka zdušno je negirala da ulazi i u osmicu, uprkos našim saznanjima da je dogovorila učešće i u predstojećoj sezoni popularnog rijalitija.

Ona je sve vreme na društvenim mrežama obmanjivala javnost, tvrdeći da ima svoje privatne planove i da će izostati u "Eliti 8", što nije bio nimalo promišljen potez, s obzirom na to da se takva stvar ne može dugo kriti.

Foto: printskrin instagram

Aneli Ahmić rekla, pa porekla, da neće u "Elitu 8"

Ahmićeva je potvrdila naša saznanja i ranija pisanja još sinoć, kada se odjavila sa svog Instagram naloga, te poručila pratiocima da će drugi ljudi voditi njen profil.

Verovatno se istog časa i zaputila u Beograd, gde se jutros u pratnji svog "rijaliti sina" Uroša Stanića pojavila na sistematskom pregledu koji prethodi ulasku, prvo u karantin, a zatim i u "Elitu 8".

Inače, Uroš je svoj lekarski pregled obavio još juče, kada je otkrio da je bacio oko na sina Zlate Petrović Jovana Pejića, kog će na sve načine pokušati da zavede pošto je ponovo slobodan, jer je okončao emotivnu vezu koju je imao napolju.

POGLEDAJ GALERIJU

S obzirom na to da je tokom prošle sezone imala ozbiljnih problema sa anksioznošću, koja joj se nije nimalo smanjila ni po izlasku iz Bele kuće, već naprotiv, postala još intenzivnija, kako je Ahmićeva priznala svojim pratiocima u čestim obraćanjima putem društvenih mreža, pitanje je da li će ovaj put uopšte i proći lekarski pregled.

Zbog toga je Uroš sve vreme bio uz nju i držao joj strah, jer se Anelina anksioznost najviše i ispoljava tako što se oseća neprijatno i nesigurno kad se nađe u okruženju gde ima mnogo ljudi, pogotovo nepoznatih.

Podsetimo, Aneli Ahmić je celo leto provela sa svojom ćerkicom Norom, kako bi sa njom nadoknadila propušteno vreme, ali se ponovo odlučila na rijaliti kako bi za njih dve zaradila još novca. Ona je zahvaljujući učešću u "Eliti 7" svom detetu i sebi mogla da priušti šta god požele, pa je i devojčica shvatila da mama mora na posao, kako bi njih dve kasnije mogle da nastave da uživaju u svemu. 

BONUS VIDEO: