ŠOK PRED POČETAK ELITE 8! Vraća se bivša učesnica Zadruge na velika vrata! Evo koga smo uhvatili na sistematskom pregledu! (FOTO+VIDEO)


IZVOR: Goran DOLJANČEVIĆ - 03.09.2024 | 09:45


Njen povratak niko nije očekivao...

Foto: Uprava carina, Printscreen/Pink TV, Printscreen
ŠOK PRED POČETAK ELITE 8! Vraća se bivša učesnica Zadruge na velika vrata! Evo koga smo uhvatili na sistematskom pregledu! (FOTO+VIDEO)

Nekadašnja učesnica Zadruge Milica Milisavljević Dugalić uhvaćena je danas na sistematskom pregledu pred početak Elite 8, pa nema sumnje da ćemo je od 7. septembra gledati opet u rijalitiju. 

Naime, Milica je bila vrlo odsečna pred kamerama, a publika je pamti po realnom komentarisanju i dobrim replikama. Ona je sada priznala kako će da se nosi sa ljudima koji budu pokušavali da je ponize.

Foto: Republika

Milica Dugalić

 

- Naravno da ću biti oštra. Kad učesnici počnu da lupaju gluposti jer su navikli na proste rečenice, naravno da moram da podviknem. Svi se sećaju toga, naravno da ću opet da budem svoja i iskrena, to se valjda negde od mene i očekuje - poručila je ona za Republiku. 

Foto: Republika

Milica Dugalić

 

Podsetimo, nakadašnji zadrugar Mika Vasić, koji je u međuvremenu promenio pol, ove sezone pojaviće se u rijalitiju kao žensko Ana Nikolić.

Naime, ona se danas sa svojim dečkom Stefanom Gordom iz Prokuplja pojavila na sistematskom pregledu pred ulazak u "Elitu 8".

Oni su još prvi put ispred zgrade Pinka privukli ogromnu pažnju, kako zbog transformacije nekadašnjeg rijaliti učesnika u devojku, koja još u paru ulazi u predstojeću sezonu.

Tom prilikom je Stefan otkrio detalje njihovog poznanstva, te istakao da su se upoznali nakon Anine operacije i da je prvobitno bilo "toplo-hladno" između njih, ali da je on na kraju prihvatio takvu kakva sada jeste.

Foto: Republika

Ana Nikolić sa partnerom

 

Par se zbližio preko Instagrama, a Ana je istakla da ju je privukao Stefanov izgled i lepe plave oči. Takođe, otkriveno je da planiraju da imaju odnose pred kamerama, pa čak i da rade na potomstvu u rijalitiju.

Međutim, da bi to bilo moguće, oboje moraju da ispune sve uslove na lekarskom pregledu i prođu sistematski, koji prethodi ulasku u "Elitu 8", odnosno, moraju da pucaju od zdravlja.

BONUS VIDEO: