TREŠĆE SE PINK - SLEDI KONAČAN OBRAČUN NESUĐENIH LJUBAVNIKA: Ovaj cimer poslužiće im kao TAMPON ZONA (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 03.09.2024 | 13:15


Oženjeni Elitar dobio poslednju šansu da izgladi odnos sa bivšom cimerkom.

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ
TREŠĆE SE PINK - SLEDI KONAČAN OBRAČUN NESUĐENIH LJUBAVNIKA: Ovaj cimer poslužiće im kao TAMPON ZONA (FOTO)

S obzirom na to da se nedavno tokom njihovog zajedničkog gostovanja tresao Pinkov studio od svađe Lejdi Di i Nikole Lakića, njih dvoje su dobili još jednu šansu da se do kraja obračunaju, pa će ih voditelj Milan Milošević i večeras ugostiti u emisiji "Narod pita".

Nema sumnje da sledi napeto veče puno emotivnog naboja između dva gosta, koji će se ponovo naći jedan naspram drugog u vrućim stolicama, te će gledaoci ispratiti još jedno žestoko razračunavanje nesuđenog para.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nikola Lakić i Lejdi Di dobili još jednu šansu za rasplet u "Narod pita"

Odnos između bivših učesnika "Elite 7" ostao je nerazjašnjen, jer su tokom boravka u Beloj kući odavali utisak zaljubljenih cimera, koji su i te kako prelazili granicu prijateljstva na koje su se sve preme pozivali. To je pogotovo postalo očigledno kada napolju nisu uspeli da sačuvaju navodni drugarski odnos, jer je Nikola nastojao da ne uvredi suprugu, čime je samo dodatno podgrejao verovanje mnogih da je sa Lejdi Di ipak flertovao u rijalitiju.

Usledile su burne svađe i prepucavanja putem društvenih mreža, ali i prilikom gostovanja na televiziji, a svoje račune u večerašnjoj emisiji moraće da sravnavaju pred Slobodanom Josipovićem koji će takođe biti jedan od gostiju.

Foto: printscreen/RTV Pink

Slobodan Josipović kao tampon zona

Da li će ovoga puta uspeti da stišaju svoje strasti ili će se rat između njih dodatno razbuktati ostaje da ispratimo, dok će gledaoci putem telefonskih uključenja moći da učestvuju u raspravi između Lakića i Lejdi, te da utiču na njih svojim sugestijama, ali i provokacijama.

BONUS VIDEO: