CAR NADMAŠIO I KROFAKA! Navukao se na zdrav život, pa poručio: "Više ne pušim travu, zgibova napravim 500", a najveći ŠOK je čime se HRANI (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 03.09.2024 | 14:45


Filip od poročnog mladića preko noći postao sportski tip.

Foto: ATAImages
CAR NADMAŠIO I KROFAKA! Navukao se na zdrav život, pa poručio: "Više ne pušim travu, zgibova napravim 500", a najveći ŠOK je čime se HRANI (FOTO)

Bivši zadrugar Filip Car iliti rijaliti Kazanova kako su ga svojevremeno prozvali zbog toga što je fatalan po ženski svet, doskoro je bio poznat po svom poročnom životu, a onda je preko noći odlučio da se posveti sportu i posveti se zdravoj ishrani kako bi se doveo u top formu.

Pošto se opredelio za boks, mnogi su ga odmah povezali sa Stanislavom Krofakom sa kojim ima još nešto zajedničko, a to je njegova bivša Maja Marinković.

Foto: Instagram.com

Filip Car i Stanislav Krofak su delili istu devojku Maju Marinković

Kako je Pantera u "Eliti 7" pokazao strogu disciplinu u treninzima i zdravom načinu života, kome je podučavao i druge, ispalo je da je upravo on motivisao i Cara da se pokrene baš u vreme kada je Stanisalv forsirao priče o svojim borbama i najavama boks mečeva u narednom periodu.

Međutim, šta je Filipa podstaklo na jednu ovakvu promenu, maltene preko noći, zna samo on, ali je evidentno da mu dobro ide i da iz dana u dan postiže vidne rezultate.

POGLEDAJ GALERIJU

On je sada pokazao čime se hrani i za razliku od njegovih ranijih objava u kojima je uglavnom kačio snimke i slike iz noćnih provoda uz cigarete i alkohol, sada u njegovim Instagram pričama preovladavaju uglavnom motivi poput jaja od japanske prepelice, meda, propolisa, barenog povrća i sličnih đakonija.

Car je uz novi stil života prikačio i novu motivacionu muziku, pa uz ove neverovatne prizore koje je priredio svojim pratiocima, objavio je za njega još neverovatnije stihove rep pesme:

Marjanon češće trčin
više ne pušin travu
svaki dan za marendu
triest jaja u tavu

Čučnjeva napravin deset
zgibova napravin petsto
u kvartu sve me je manje
u teretani sam često

 

BONUS VIDEO: