SAMIR RAMOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI, STANJE ALARMANTNO: Bivši učesnik "Elite 7" potresao javnost ZASTRAŠUJUĆOM OBJAVOM (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 03.09.2024 | 16:15


Budući da mu otkazuju oba bubrega, mnogi su u strahu da mu se zdravlje skroz pogoršalo.

Foto: printscreen/RTV Pink
SAMIR RAMOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI, STANJE ALARMANTNO: Bivši učesnik "Elite 7" potresao javnost ZASTRAŠUJUĆOM OBJAVOM (FOTO)

Bivši učesnik rijalitija "Elita 7", Samir Ramović, nedavno je javno govorio o problemu koji ima sa bubrezima, a sada je sve potresao novom objavom da se nalazi na infuziji!

Domaću javnost zabrinula je informacija o narušenom zdravstvenom stanju crnogorskog pevača i bivšeg rijaliti učesnika.

Prvo je u emisiji "Elita - Narod pita" njegov cimer iz rijalitija Marko Janjušević Janjuš obelodanio da je Samiru potreban donor, budući da mu otkazuju oba bubrega, a pevač je kasnije i sam ispričao kroz šta prolazi. 

Sada, Samir je sve potresao kada je objavio novu fotografiju, otkrivši da je kod kuće, gleda filmove i da je na infuziji. Da li se Ramoviću stanje naglo pogoršalo ili je samo u pitanju procedura ka izlečenju, ostaje da ispratimo.

Foto: printskrin instagram

Samir Ramović završio na infuziji

Ova nova objava izazvala je još veću zabrinutost među njegovim obožavaocima, ali i podigla svest o ozbiljnosti situacije.

Naime, Samir Ramović otvoreno pokazuje kako se suočava sa svojim zdravstvenim problemima, čime šalje snažnu poruku o važnosti brige o sopstvenom zdravlju.

Poznate ličnosti, kao i mnogi fanovi, pružaju Samiru podršku u ovim teškim trenucima, nadajući se brzom oporavku i rešenju njegovih zdravstvenih problema.

Ramović je pokazao izuzetnu hrabrost i otvorenost, što je ohrabrilo mnoge ljude da se informišu o značaju zdravstvenih pregleda i brige o bubrezima.

Ovaj slučaj dodatno naglašava važnost uloge javnih ličnosti u podizanju svesti o zdravstvenim problemima i promovisanju zdravog načina života.

 

Samir Ramović, svojom iskrenošću, postaje glas koji skreće pažnju na značaj preventivnih pregleda i brige o zdravlju, čime utiče na mnoge ljude širom regiona.

On se suočava sa izuzetno teškom životnom situacijom, ali njegova hrabrost i otvorenost inspirišu mnoge da se informišu o značaju zdravstvene preventive. Nadamo se da će Samir uskoro pronaći rešenje za svoje zdravstvene probleme i da će se oporaviti.

BONUS VIDEO: