MIONA JOVANOVIĆ DONELA ŠOK ODLUKU PRED ELITU: Saopštila Ša da je KRAJ, otkriveno da li IPAK ULAZI u Elitu 8!


IZVOR: Republika/O. B. - 04.09.2024 | 05:45


Miona Jovanović spremila je pravo iznenađenje.

Foto: Republika
MIONA JOVANOVIĆ DONELA ŠOK ODLUKU PRED ELITU: Saopštila Ša da je KRAJ, otkriveno da li IPAK ULAZI u Elitu 8!

Pevačica i takmičarka rijalitija "Elita 8", Miona Jovanović, izazvala je veliku pažnju javnosti snimkom sa snimanja spota za novu pesmu koja će biti objavljena nakon njenog ulaska u rijaliti. Uzbuđenje oko ovog događaja dodatno je podgrejao njen dečko Nenad Aleksić Ša, koji je pružio podršku Mioni i bio uz nju tokom celog procesa snimanja.

Na snimku koji je Miona podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, moglo se videti kako pevačica uživa u trenucima stvaranja novog muzičkog dela. U pozadini se čuo ritam pesme, dok je Miona sa osmehom na licu pokazivala svoje talente i energiju koju unosi u svaki nastup. Ovaj video je izazvao veliko interesovanje publike, koja nestrpljivo očekuje premijeru novog spota i pesme. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Miona je rekla Nenadu da je kraj, da je vreme da se ubrzaju, jer se sve priprema za ulazak, mora da se sredi spot, da se spakuju, da se dođe na svoje. Budući da je Ša perfekcionista, nije ni hteo da prepusti sve slučaju, nego je Mioni odmah pružio podršku, pa su zajedno sve osmislili i mnogi su bili oduševljeni kada su saznali da ih čeka iznenađenje, a naročito fanovi, koji im ne prestano pišu da jedva čekaju da vide šta su im pripremili - govori izvor za Republiku. 

Foto: Republika

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša Zadruga 8 Elita

 


Nenad Aleksić Ša, poznati reper i producent, nije krio ponos zbog uspeha svoje devojke. On je bio uz nju tokom celog procesa snimanja spota, pružajući joj podršku i delujući kao njen najverniji savetnik. Njihova ljubavna priča, upotpunjena muzičkim izazovima, privukla je pažnju javnosti, te su fanovi jedva dočekali da vide kako će se njihova saradnja odraziti na novi hit koji Miona priprema.

BONUS VIDEO: