JANJUŠ OTKRIO DA LI SE ČUJE SA ANELI! Isplivali šok-detalji odnosa bivšeg košarkaša i starlete!


IZVOR: Republika/ D. L. - 04.09.2024 | 14:15


Priča dobija svoj nastavak...

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
JANJUŠ OTKRIO DA LI SE ČUJE SA ANELI! Isplivali šok-detalji odnosa bivšeg košarkaša i starlete!

Bivši učesnik Elite Marko Janjušević Janjuš navodno je u velikoj svađi sa bivšom devojkom Aneli Ahmić, a sada je progovorio o tome da li su se nedavno čuli krišom, kao što se priča okolo.

- Stizale su mi neke poruke, navodno je ona iza tog novog broja, ali ne zanima me da to proveravam. Moguće da je htela da izvuče nešto iz mene, da dođe do neke reakcije, ali time se ne bavim. Rekao sam da sam davno završio sa njom - priča Janjuš.

Foto: Instagram.com

Aneli Ahmić

 

Podsećamo, Marko Janjušević Janjuš protekle noći bio je gost u emisiji 'Narod pita', te je raskrinkan da je Aneli Ahmić slao poruke nakon izlaska iz rijalitija. Aneli je to otkrila, te je čak i priložila glasovnu poruku kao dokaz da je Janjuš hteo da dođe kod nje u Dubrovnik.

Međutim, sada su isplivali dokazi o tome kako je Janjuš ranije navodno uznemiravao Aneli sa nepoznatog broja, te je ona sada rešila da i o tome progovori.

Foto: printskrin instagram

Marko Janjušević Janjuš

 

Janjuš me je zvala sa nepoznatog broja i dao drugu da priča i da se javi umesto njega. Znam sigurno jer sam ubeđena da sam ga čula u pozadini u jednom trenutku, a to mi tako liči na njega. Uznemiravao me je, ali nisam na kraju ni htela da odem u policiju. Znala sam da su to potezi slabića, tako da nisam imala nameru da trošim vreme na te gluposti - rekla je ona.  

Inače, bivša učesnica rijalitija Elita Aneli Ahmić raskrinkala je bivšeg dečka Marka Janjuševića Janjuša, pa je objasnila da ne bi imala problem da u Eliti 8 vidi njegovu bivšu suprugu Enu.

BONUS VIDEO: