ZAVIRITE U NOVI PROSTOR U "ELITI"! Ovo je produkcija DRŽALA U STROGOJ TAJNOSTI - veliko iznenađenje će sve takmičare RASPAMETITI!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 04.09.2024 | 18:15


Čelnica ružičaste televizije konačno pokazala kako izgleda novi prostor imanja u Šimanovcima!

Foto: ST/Dragan Kadić
ZAVIRITE U NOVI PROSTOR U "ELITI"! Ovo je produkcija DRŽALA U STROGOJ TAJNOSTI - veliko iznenađenje će sve takmičare RASPAMETITI!

Milica Mitrović, koja je uz Željka Mitrovića najzaslužnija za sve ono što poseduje imperija TV Pink, najavila je novu sezonu rijaliti šoua "Elita 8" na svom Instagram profilu. Ova sezona obećava spektakularan sadržaj i postavljanje novih standarda na domaćoj televiziji.

Foto: ST/Dragan Kadić

Milica i Željko Mitrović

Takmičari će se truditi da pokažu svoje najbolje osobine i veštine kako bi obezbedili svoje mesto u rijaliti-kući. Gledaoci su već uzbuđeni i nagađaju koji poznati učesnici će se pojaviti. Među potencijalnim učesnicima su Ana Spasojević, Uroš Stanić, Gastoz, Zvezdan Slavnić, Albert Galorini, Slađana Lazić, Nataša Radan, Aneli Ahmić, Aleksandra Jakšić, Meli Lakić, Ivan Marinković i Ivana Keneski i mnogi drugi. Ova lista poznatih lica izazvala je veliko uzbuđenje među fanovima i dodatno podgrejala nestrpljenje pred početak nove sezone.

Foto: instagram.com/milica.mitrovic.pink

Milica u Beloj kući

Velika šefica Milica Mitrović, kako je Republika prva primetila, ulaže ogroman trud i resurse u pripreme za novu sezonu. Na svom Instagram profilu je pokazala koliko je posvećena svom poslu. Objavila je fotografiju svoje poslovne tašne na ružičastom krevetu, dok njen verni ljubimac pas Lusi ponosno pozira pored nje. Ovaj prizor iz ružičaste televizije jasno pokazuje Miličin profesionalizam i posvećenost organizaciji i pripremama za nadolazeću sezonu. Lusi je na neki način postala Miličina "desna ruka", te je i u ovom ozbiljnom poslu njen sapatnik.

Pored toga, Milica Mitrović je otkrila i neke detalje o izgledu nove rijaliti-kuće.  Jednom prilikom je pozirala sa Lusi pred ogledalom u Beloj kući, što je omogućilo publici da dobije uvid u to kako će izgledati novi enterijer. Danas je Milica podelila fotografiju novog dvorišta, a na fotografiji se mogao videti labud u jezeru, kao i potpuno nova zelena dekoracija, u kojoj će postojeće i buduće rijaliti zvezde sigurno uživati.

Foto: instagram.com/milica.mitrovic.pink

Milica u Šimanovcima

Radovi su u finalnoj fazi i spremni da dočekaju učesnike, ali nema sumnje da će učesnici biti oduševljeni redizajniranim prostorom. S obzirom na uspehe prethodnih sezona, svi su veoma uzbuđeni i nestrpljivi da vide šta će nova sezona "Elita 8", koja počinje u subotu doneti i kako će se odvijati novi uzbudljivi trenuci u rijalitiju.

BONUS VIDEO: