UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA PROCURILA PRED POČETAK "ELITE"! Budući takmičar završio na operacionom stolu, GLAVA MU U ZAVOJIMA! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. Đ. - 04.09.2024 | 19:15


Snimak zabrinuo armiju fanova!

Foto: Shutterstock
UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA PROCURILA PRED POČETAK "ELITE"! Budući takmičar završio na operacionom stolu, GLAVA MU U ZAVOJIMA! (FOTO)

Najnoviji serijal popularnog rijalitija pod nazivom "Elita 8" počinje za tri dana, tačnije 7. septembra, i fanovi ovog formata već s nestrpljenjem očekuju početak nove sezone. Prema najavama, ova sezona će doneti brojne uzbudljive trenutke i dramatične situacije, što dodatno podgreva uzbuđenje među gledaocima.

Foto: Uprava carina, Printscreen/Pink TV, Printscreen

Elita 8 ilustracija

Na društvenim mrežama već su se pojavile informacije o potencijalnim učesnicima, uključujući mnoga poznata imena. Na listi su Ana Spasojević, Uroš Stanić, popularni Gastoz, koji je nedavno izašao iz zatvora, kao i Zvezdan Slavnić, Albert Galorini, Slađana Lazić, Nataša Radan, Aneli Ahmić, Aleksandra Jakšić, Meli Lakić, Marija Jokić i Ivana Keneski, među ostalima. Prisustvo ovih poznatih lica izazvalo je veliko uzbuđenje među fanovima, koji su već počeli da nagađaju šta će nova sezona doneti.

Posebno je zanimljivo što je bivši učesnik "Elite 7", Uroš Stanić, odlučio da se pripremi za novu sezonu na svoj način. On je danas odlučio da se podvrgne estetskom tretmanu. Uroš je posetio poznatu doktorku u Beogradu, specijalizantkinju plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, kako bi "sredio" svoju bradu. Ova odluka je očigledno rezultat njegove želje da poboljša svoj izgled, budući da je i nakon izlaska iz prethodnog rijalitija već imao intervenciju na tom delu lica, ali očigledno nije bio potpuno zadovoljan postignutim rezultatom.

Foto: instagram.com/urosstanicus

Uroš na operacionom stolu

Ova odluka Uroša Stanića dodatno je povećala interesovanje za novu sezonu "Elite 8", jer će gledaoci imati priliku da prate ne samo takmičenje i odnose među učesnicima, već i njihove promene i pripreme za show. Sa svim ovim uzbuđenjima i novostima, početak "Elite 8" se u celoj Srbiji očekuje s velikim nestrpljenjem.

BONUS VIDEO: