UROŠ STANIĆ NIKAD ISKRENIJE O JANJUŠU! Otkrio šta sada oseća, košarkašu posle ovih reči neće biti dobro!


IZVOR: Republika/ D. L. - 05.09.2024 | 08:15


Stanić se prisetio toga kako su se nekada slagali...

Foto: youtube.com/Zadruga Official
UROŠ STANIĆ NIKAD ISKRENIJE O JANJUŠU! Otkrio šta sada oseća, košarkašu posle ovih reči neće biti dobro!

Bivši učesnik rijalitija Elita Uroš Stanić kaže da mu nedostaje Marko Janjušević Janjuš, bivši cimer, sa kojim se tokom prethodne sezone družio, ali i svađao. On je u emisiji "Narod pita" objasnio da mu je krivo što su se njih dvojica udaljili, kao i da sa njegove strane nema zle krvi. 

Uroše, Janjuš i ti ste imali zaista urnebesne momente. Deluje mi da i dalje imaš to razočaranje i tugu - rekao je voditelj Darko.

Foto: RTV PINK printscreen

Uroš Stanić

 

- Krivo mi je što je ispalo tako, moglo je drugačije. Možda bi se nas troje družili, čekali bi bebu i bio bih tu za njih. Da je on bio drugačiji, bilo bi bolje i ne bi me odbacivali. On me je odbacivao, govorio da me je izgustirao i sve je nipodoštavao - rekao je Uroš.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić

 

- Uporedio te je sa Karamelom i Bokijem 13 - rekao je voditelj.

- Poslao sam mu sliku remonta i iskoristio je to da me sprda. Čovek me omalovažavao i za cipele, kačio na stori. Kasnije mi se nije ni javljao, to govori o njemu. Meni je krivo, i dalje ga volim - kazao je Uroš.

- Šta ti je rekla majka - pitao je Tanasijević.

- Ne voli Janjuša, pogotovo kad je videla njegove postupke prema Aneli. Nju baš voli, čuju se preko videožpoziva - rekao je Stanić.

Podsetimo, na društvenim mrežama već su se pojavile informacije o potencijalnim učesnicima Elite 8, uključujući mnoga poznata imena. Na listi su Ana Spasojević, Uroš Stanić, popularni Gastoz, koji je nedavno izašao iz zatvora, kao i Zvezdan Slavnić, Albert Galorini, Slađana Lazić, Nataša Radan, Aneli Ahmić, Aleksandra Jakšić, Meli Lakić, Marija Jokić i Ivana Keneski, među ostalima. Prisustvo ovih poznatih lica izazvalo je veliko uzbuđenje među fanovima, koji su već počeli da nagađaju šta će nova sezona doneti.

BONUS VIDEO: