FILIP CAR ODLAZI U LEGENDU: Svi su ga očekivali u "Eliti 8", a umesto toga osvanuo omaž njegovoj rijaliti karijeri (FOTO+VIDEO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 05.09.2024 | 16:15


Pesma i spot lansirani dva dana pred početak nove sezone.

Foto: printskrin instargam
FILIP CAR ODLAZI U LEGENDU: Svi su ga očekivali u "Eliti 8", a umesto toga osvanuo omaž njegovoj rijaliti karijeri (FOTO+VIDEO)

Dugonajavljivana pesma o Filipu Caru "Dajte da piju moja braća" za koju je snimljen i spot sa motivima iz "Zadruge", ali i stavranog života bivšeg rijaliti učesnika, ugledala je svetlost dana.

Naime, njegov bivši cimer i drug Nikola Grujić Gruja, koji se svojevremeno takmičio i u "Zvezdama Granda" nedavno je otkrio da će pesmu izbaciti neposredno pred početak "Elite 8", što je danas u podne i učinio.

On je najavio da se Car pojavljuje u spotu, a pesma i počinje njegovom replikom iz Bele kuće:

Grujo, još, još, deri... Grujo, pevaj, svirajte još...

POGLEDAJ GALERIJU

Koliko je Hrvat ponosan na ovaj projekat govori i način na koji se zahvalio svom prijatelju iz rijalitija, te podelio sve njegove objave u Instagram priči povodom objavljivanje ovog hita u najavi.

- Grujina pesma posvećena meni! Kliknite na link i poslušajte! Svaka čast prvenstveno Gruji, njegovim ljudima, te mojoj adminki na materijalu i videima, hvala ljudi - napisao je Filip u jednom od storija, a onda tagovao Grujića uz posebnu opasku:

- Doktore, čast mi je!

Foto: N. Mutić

Nikola Grujić bi u novu sezonu radije kao pevač, nego kao učesnik

Pesma je za sammo par sati našila na odličan odziv kod publike, pa su se nizali komentari podrške ispod tek objavljenog videa na Jutjubu.

- "Pesma i spot su odlični, bravo Filipe i Grujo", "Gruja naš, pevaj i samo pevaj, brate, za to si rođen... Živeo i podrška...!!!", "Bravo Gruja, legendo! Gruja je toliko kvalitetan i dobar pevač.Talentovan. Bas biH volela da njegova karijera krene uzbrdnom putanjom!", "Bravo Grujo,odličan tekst, muzika i spot!" - samo su neke od reakcija na prvo slušanje. 

BONUS VIDEO: