ŠOK, DVA DANA PRE POČETKA RIJALITIJA DONELI DEFINITIVNU ODLUKU! Samo što su uplovili u mirnu luku, Miona PRESEKLA: "MANGUP I GAD!"


IZVOR: Republika/M. Đ. - 05.09.2024 | 16:45


O ovome će se tek pričati!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, tikok
ŠOK, DVA DANA PRE POČETKA RIJALITIJA DONELI DEFINITIVNU ODLUKU! Samo što su uplovili u mirnu luku, Miona PRESEKLA: "MANGUP I GAD!"

Nakon turbulentnog boravka u rijalitiju, Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović su uspeli da dokažu svoju ljubav i postanu jedan od retkih parova koji su opstali i van "malih ekrana". Njihova veza je procvetala nakon izlaska iz rijalitija, dok su mnoge druge veze iz istog okruženja pucale. Ovaj par je pokazao da je moguće pronaći pravu ljubav i izvan sveta rijalitija, a proveli su celo leto zajedno i posvećujući se jedno drugom na način koji je osvojio srca njihovih fanova.

Foto: ST/ D. KADIĆ

Miona i Ša

Povratak u "Elitu" i najava nove pesme

Iako su mnogi sumnjali u njihovu vezu, Nenad i Miona su odlučili da zajedno koračaju kroz život i van rijaliti sveta. Nedavno su najavili svoj povratak u osmu sezonu "Elite", potvrđujući time svoju posvećenost ljubavi i odnosu. Pored povratka na male ekrane, par je najavio i izlazak nove pesme pod nazivom "Mangup i Gad". Ova najava je izazvala veliku pažnju javnosti, a fanovi s nestrpljenjem očekuju da čuju kako će zvučati njihov muzički spoj.

Ambicije na muzičkoj sceni

Miona, koja teži da postane priznata pevačica, dobila je punu podršku od svog partnera Nenada, poznatog kao hitmejker. Njihova zajednička pesma bi mogla da bude prekretnica u Mioninoj karijeri, a sam naslov "Mangup i Gad" odražava kontroverznu, ali autentičnu vezu koju par neguje. Ova pesma bi mogla da bude pravi hit i omogući Mioni da zasija na muzičkoj sceni, dokazujući da njihova ljubav nije jedina stvar u kojoj su uspešni.

Foto: instagram.com/nenad_aleksic_sha

Miona i Ša snimaju

Učešće u rijalitiju i budući planovi

Iako je Miona bila skeptična u vezi sa povratkom u rijaliti, par je odlučio da prihvati ponudu i ponovo se suoči sa kamerama. Njihov zajednički intervju nakon sistematskog pregleda potvrdio je njihov ulazak u rijaliti, a Miona je priznala da je na kraju promenila mišljenje. Njihova veza i dalje privlači pažnju javnosti, a njihovi budući planovi definitivno obećavaju nove uzbudljive događaje.

BONUS VIDEO: