SLAĐA PORŠELINA PRED "NAROD PITA" SVRATILA PO NOVE SILIKONE: Na eci-peci-pec odlučila koje će IMPLANTE, pa se odmah obukla za HIRURŠKU SALU (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 05.09.2024 | 19:15


Bivša učesnica "Elite 7" usput izabrala nove grudi.

Foto: Printskrin/RTV PINK, TikTok.com
SLAĐA PORŠELINA PRED "NAROD PITA" SVRATILA PO NOVE SILIKONE: Na eci-peci-pec odlučila koje će IMPLANTE, pa se odmah obukla za HIRURŠKU SALU (FOTO)

Rijaliti učesnica Slađana Lazić poznatija kao Slađa Poršelina odmah po izlasku iz "Elite 7" odradila je na sebi nekoliko operacija i promenila estetski ono što je smatrala najalarmantnijim na sebi, ali je još tad najavila da se tu ne zaustavlja.

Naime, ona planira da operiše i grudi, čim prođe dovoljno vremena i dok joj dosadašnje rane zarastu. Međutim, niko nije očekivao da će baš večeras pred emisiju "Narod pita" svratiti do jedne privatne klinike da izabere implante koje će joj hirurg ugraditi čim utanače sve oko termina i operacije. 

Ona se obukla u odelo u kome se obično ulazi u hiruršku salu, kako bi u sterilnim uslovima prišla mestu gde se čuvaju silikoni.

- Ove ili ove - pitala se Slađa u videu koji je podelila u svojoj Instagram priči, a onda odluku donela na "eci-peci-pec"...

POGLEDAJ GALERIJU

Inače, bivšu učesnicu "Elite 7" bije glas da su je šetali matorici, koji su joj obezbedili sve, pa i da vozi porše, zbog čega je navodno i dobila nadimak. Takođe joj učestalo postavljaju pitanja odakle joj novac za sve korekcije i luksuzan život kakav se predstavlja da vodi.

Međutim, ona je nedavno svima zapušila usta kada je otkrila da je njen dečko bogat, mlad i zgodan. Ona će se i večeras naći pred kamerama televizije Pink u emisiji "Narod pita", a na putu sa Zlatibora za Beograd sve vreme se snimala i objavljivala storije kako se približava trenutak kada će se družiti sa publikom.

Ali, definitivno je sve najviše iznenadilo kad se samo nekoliko sati pred gostovanje, oglasila iz ordinacije u kojoj dogovara nove operacije.

BONUS VIDEO: