MASKIRANA OSOBA ULETELA NA PINK! Izbio opšti HAOS uživo u PROGRAMU Narod pita, svima se SLEDILE FACE! (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 06.09.2024 | 09:15


Slađa Lazić se pojavila sa povezom oko očiju!

Foto: printscreen/google maps
MASKIRANA OSOBA ULETELA NA PINK! Izbio opšti HAOS uživo u PROGRAMU Narod pita, svima se SLEDILE FACE! (FOTO)

Sinoć je u emisiji "Narod pita" kod voditeljke Maše Mihailović, gostovale su bivše učesnice rijalitija "Elita 7", Slađa Lazić Poršelina, kao i trudna Milica Veličković, Lepi MIća i Žana Omnia. Međutim, svima su pale vilice kada se Lazićeva u studiju televizije Pink pojavila sa maskom na licu, što je sve ostavilo bez teksta.

Naime, Poršelina se nedavno podvrgla brojnim estetskim zahvatima i korekcijama, a prethodne večeri je odlučila da se uživo u programu pojavi sa mrežastim povezom u crnoj boji preko očiju. Ipak, brojni gledaoci su i pored toga što je nisu lepo videli pohvalili njen novi izgled. POGLEDAJ GALERIJU

- Je l' ti smeta taj zavoj što nosiš? - upitao je gledalac.

- Ne, malo ne neobično, ali ne mogu da kažem da mi preterano smeta - kazala je Slađa.

- Jako si lepa. Izgledaš prelepo - zaključio je isti gledalac.

Foto: printscreen/RTV Pink

Slađa Lazić Poršelina sa maskom u Narod pita

- Dobro veče, pozdrav svima. Ja sam neko ko se bavi pisanjem, jako sam kreativna. Pored toga, volim i astrologiju. Pre petnaest godina sam gledala Žani natalnu kartu, to što sam rekla se obistinilo. Ona se mene možda ne seća, ali ja se sećam. Slađo, ti si prelepa. Treba da zadržiš taj stil. Dobro se nosiš sa svojim godinama, to je činjenica. Slađo, ti si devojka koja je rešila da uspe, po svaku cenu. Ti si poput junakinje iz mog romana - kazala je jedna gledateljka.

- Gospođo, hvala vam - istakla je Lazićeva.

Foto: prinskrin instagram

Slađa Lazić Poršelina sa maskom u Narod pita

- Slađo, zvezde kažu da ti želiš nekog muškarca pored sebe, ali ti si sama ta koja je svesna da teraš svoju priču do kraja. Nikom ništa nećeš objašnjavati. Spemna si i da trpiš, samo da bi imala pored sebe muškarca koji te čini srećnom onako kako ti želiš - kazala je gledateljka.

- Vi ste mi ulepšali noć. Sve ste mi pogodili, to je istina - dodala je Poršelina.

BONUS VIDEO: