BEBICA NAGLO ODUSTAO OD ELITE 8! Drama ispred KARANTINA: Spakovao Teodoru u kombi, pa POBEGAO! ŠOK! (VIDEO)


IZVOR: P. R. / G. D. - 06.09.2024 | 14:50


Ovo niko nije očekivao!

Foto: Republika/Goran Doljančević
BEBICA NAGLO ODUSTAO OD ELITE 8! Drama ispred KARANTINA: Spakovao Teodoru u kombi, pa POBEGAO! ŠOK! (VIDEO)

Svečani početak "Elite 8" zakazan je za sutra, 7. septembar u 21 čas, a prvi učesnici već su počeli da pristižu ispred vile koja će kao i svake godine služiti kao karantin pred ulazak u Belu kuću. Više desetina učesnika nove sezone došlo je sa punim džakovima stvari, spremni da započnu svoje učešće u popularnom rijalitiju.

U karantin je stigao i par iz prethodne sezone, Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica. Međutim, njihov dolazak nije protekao onako kako su mnogi očekivali. POGLEDAJ GALERIJU

Umesto radosti i uzbuđenja, njihov susret obeležile su suze, grljenje i ljubljenje, jer je Bebica odlučio da odustane od učešća u rijalitiju, iako se pretpostavljalo da će ući zajedno. Ova neočekivana odluka izazvala je iznenađenje kod publike, ali Macanović je istakao da njegova odluka možda nije konačna.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Bebica ispratio Teodoru Delić u karantin Elita 8

Inače, među učesnicima su brojna poznata lica, neka već dobro poznata javnosti jer su bili deo prethodnih sezona "Zadruge" i "Elite 7", dok su neki potpuno novi učesnici koji su dobili priliku da se publici predstave u narednih deset meseci. Ovo obećava da će nova sezona biti puna iznenađenja i nepredvidivih situacija, posebno sa novim učesnicima koji će se potruditi da ostave što bolji utisak na publiku.

Podsećanja radi, vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović, najavio je da će ulazak na imanje u Šimanovcima biti podeljeno na dve večeri, što do sada nikada nije bio slučaj.

BONUS VIDEO: