ANA NIKOLIĆ ULAZI U ELITU 8! Evo šta joj piše u LIČNOJ KARTI, nakon što je promenila POL - šokiraćete se! (VIDEO)


IZVOR: P. R. / G. D. - 06.09.2024 | 15:20


Republika na licu mesta ispred karantina pred početak osme sezone popularnog rijalitija!

Foto: Republika
ANA NIKOLIĆ ULAZI U ELITU 8! Evo šta joj piše u LIČNOJ KARTI, nakon što je promenila POL - šokiraćete se! (VIDEO)

Svečani početak rijalitija "Elite 8" zakazan je za sutra, 7. septembar u 21 čas. Prvi učesnici već su počeli da stižu ispred vile koja će, kao i svake godine, služiti kao karantin pre ulaska u Belu kuću. Više desetina učesnika nove sezone stiglo je sa punim džakovima stvari, spremni da započnu svoje učešće u popularnom rijalitiju. Među njima bila je i Ana Nikolić sa svojim partnerom, koja se nedavno podvrgla operaciji pola, a sada je javno pokazala ličnu kartu i šta joj u njoj piše. POGLEDAJ GALERIJU

Naime, nakon što je promenila pol i postala žensko, Nikolićeva je morala da promeni i lična dokumenta. Kako nam je pokazala na licu mesta, u ispravama joj zaista piše da se zove Ana Nikolić, kao i da je ženskog pola, iako su mnogi sumnjali u njenu priču.

Kako kaže, porodičnu kuću u Prokuplju napustila je u suzama, jer su je roditelji s tugom ispratili na imanje u Šimanovcima.

- Svi smo plakali, svima su krenule suze! Zato sam i stavila naočare... Sva sam razmazana! Sad sam i sa sestrom Ivanom pričala, rasplakala sam se, brat me je zvao, Stefan me je zvao... Šta da kažem, bilo je suza! Brinem se i za mamu i za tatu, nadam se da će sve biti dobro sa njihovim zdravljem. Neću da mislim na neke ružne stvari, idemo samo pozitivno - istakla je Ana za Republiku pre ulaska u karantin.

Foto: Goran Doljančević

Ana Nikolić ulazi u Elitu 8 sa partnerom

Podsećanja radi, vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović, najavio je da će ulazak na imanje u Šimanovcima biti podeljeno na dve večeri, što do sada nikada nije bio slučaj.

BONUS VIDEO: