STANISLAV KROFAK ODVEO NOVU DEVOJKU U SELCE?! Maja Marinković će izgoreti od besa zbog ovog snimka!


IZVOR: Republika/M. I. - 07.09.2024 | 11:21


Stanislav Krofak je udario žestoku kontru bivšoj devojci.

Foto: ATAImages, Shutterstock, Pixabay.com
STANISLAV KROFAK ODVEO NOVU DEVOJKU U SELCE?! Maja Marinković će izgoreti od besa zbog ovog snimka!

Starleta Maja Marinković je nakon izlaska iz rijalitija "Elita" obnovila vezu sa Stanislavom Krofakom i sa njim konačno uplovila u mirnu luku, nakon čega su otputovali u Selce, gde je Pantera inače letovao sa Mionom Jovanović, svojom bivšom devojkom.

Iako se činilo da su Maja i Stanislav napokon rešili sve nesuglasice, oni su ubrzo raskinuli, a Krofak je danas objavio snimak sa iste lokacije, pa su se mnogi zapitali da li je sada tamo odveo treću devojku, s obzirom da mu je to omiljena destinacija za letovanje. POGLEDAJ GALERIJU

Podsetimo, bivši učesnik rijalitija "Elita 7", Stanislav Krofak, izazvao je pažnju javnosti objavom slike svog izgrebanog automobila na društvenim mrežama. Na slici se jasno vide duboki tragovi ogrebotina duž bočne strane vozila, a Krofak je uz sliku napisao poruku upućenu hejterima.

Krofak je poručio hejterima da mu kažu u lice sve što imaju, umesto da se kriju iza anonimnih profila na internetu. Ova objava izazvala je brojne reakcije među njegovim pratiocima, ali i široj javnosti.

- Lako je auto grebati, dođite meni u oči, pa recite šta vas muči - napisao je Stanislav Krofak uz fotografiju izgrebanog automobila.

Foto: instagram.com/printscreen

Stanislav Krofak

Mnogi su podržali Stanislava Krofaka u njegovoj hrabrosti da se suprotstavi hejterima i pozvali su na krajnje poštovanje prema privatnom vlasništvu. Međutim, bilo je i onih koji su iskazali sumnju u istinitost događaja, postavljajući pitanje da li je moguće da je neko namerno izgrebao automobil poznate ličnosti.

BONUS VIDEO: