ŠOK-BOMBA MILICE MITROVIĆ PRED POČETAK ELITE 8! Hitno oglašavanje šokiralo fanove rijalitija, ovo niko nije mogao ni da sanja!


IZVOR: Republika/M. I. - 07.09.2024 | 16:20


Milica Mitrović najavljuje neviđene sadržaje u novoj sezoni rijalitija Elita 8!

Foto: Shutterstock, Printscreen
ŠOK-BOMBA MILICE MITROVIĆ PRED POČETAK ELITE 8! Hitno oglašavanje šokiralo fanove rijalitija, ovo niko nije mogao ni da sanja!

Očekivana nova sezona rijaliti šoua ''Elita 8'' konačno je pred vratima, donoseći sa sobom obećanje neviđenog sadržaja na malim ekranima. Upravo to je danas na svom Instagram profilu najavila Milica Mitrović, direktorka programa TV Pink, koja je otkrila da će nova sezona početi danas, 7. septembra. Velika iznenađenja i uzbuđenje očekuju gledaoce večeras od 21 čas na Televiziji Pink, sa spektakularnim otvaranjem nove sezone rijalitija koje obećava da će oboriti sve rekorde gledanosti.

Nova sezona ''Elita 8'' najavljena je kao rijaliti šou koji će doneti neviđeni sadržaj na malim ekranima, obećavajući gledaocima uzbudljive trenutke i neočekivane preokrete. Očekuje se da će učesnici nove sezone biti izuzetno raznoliki, što će dodatno doprineti dinamici i zanimljivosti ovog popularnog TV formata.

 

 

Interesovanje publike za novu sezonu ''Elita 8'' veoma je veliko, a očekuje se da će otvaranje nove sezone privući ogroman broj gledalaca i postaviti nove standarde gledanosti. Milica Mitrović ističe da je ovo rijaliti takmičenje koje će definitivno obeležiti televizijsku sezonu i ostaviti snažan utisak na publiku.

Voditeljka Dušica Jakovljević takođe se oglasila pred sam početak, pa najavila bombastična iznenađenja za večeras:

- Pokazalo se do sada da je iznenađenje sinonim za sve naše projekte, tako da mi samo napredujemo i bivamo sve bolji i jači. Uvek se pitamo šta više može da se desi? Naši privatni životi su postali kompleksni i toliko nepredvidivi, a zamislite tek kada je reč o rijalitiju u kom nemate nikog svog, nemate nikog bližnjeg i trebate da pronađete sebe. Sigurna sam da će biti velikih iznenađenja, tako da svaki rijaliti nadmaši onaj prethodni i dogodi se nešto što još nije viđeno. Zbog toga ja očekujem mnogo - otkrila je Dušica Jakovljević za Pink.

BONUS VIDEO: