MILAN MILOŠEVIĆ OTKRIO JEDNU STVAR TIK PRED POČETAK ELITE 8! Voditelj spreman da zabiberi svima vreme u rijalitiju!


IZVOR: Republika/ D. L. - 07.09.2024 | 20:35


Pretres nedelje je nešto što je sastavni deo Elite i Zadruge od početka tako da ćemo nastaviti u istom tonu.

Foto: Dragan Kadić
MILAN MILOŠEVIĆ OTKRIO JEDNU STVAR TIK PRED POČETAK ELITE 8! Voditelj spreman da zabiberi svima vreme u rijalitiju!

Nova sezona rijalitija Elita 8 je pred vratima, a popularni voditelj Milan Milošević otkriva da vlada velika euforija zbog ulaska. Očekuje se da će nova sezona oboriti sve rekorde gledanosti, a Milan ističe da su svake godine inovativni i vanserijski te da iznova šokiraju i zabavljaju gledaoce. Iako nije upućen u imena učesnika, veruje da je kasting ludilo i da su pozvani samo oni vredni ulaska u ovako veliki imaginarijum.

Foto: Dragan Kadić

Milan Milošević

 

- Velika euforija vlada na celom Balkanu zbog sutrašnjeg ulaska, spremni smo da srušimo sve rekorde gledanosti. Svake godine smo inovativni i vanserijski i iznova sve više šokiramo i zabavljamo gledaoce. Siguran sam da je kasting ludilo ali još uvek ne znam ko ulazi, to znaju samo čelnici produkcije. Znam samo da su vredni toga da se nađu na tako velikom imaginarijumu čim su pozvani - rekao je voditelj za Pink.rs, pa je dodao:

Foto: Printskrin TV Pink

Milan Milošević

 

- Pretres nedelje je nešto što je sastavni deo Elite i Zadruge od početka tako da ćemo nastaviti u istom tonu, a što se tiče ostalih projekata to još uvek ne znam, takođe je to na čelnicima produkcije. Samo znam da ćemo malo uozbiljiti pretres i da ću prihvatiti bilo koju emisiju za koju čelnici budu mislili da sam odgovarajuć jer sam pre svega profesionalan u svom poslu. U ponedeljak ću znati sve što se tiče emisija tako da ćete biti obavešteni.

BONUS VIDEO: