ANĐELA ĐURIČIĆ SE IZLANULA USRED STUDIJA! Pomenula bivšeg dečka, evo gde su se sreli pre ulaska u Belu kuću!


IZVOR: Dušan LUKIĆ - 07.09.2024 | 23:42


Pod velikom sam tremom jer sam veliko iznenađenje, pre svega sebi, rekla je ona pre svega ovoga.

Foto: ST/Vladimir Lukić
ANĐELA ĐURIČIĆ SE IZLANULA USRED STUDIJA! Pomenula bivšeg dečka, evo gde su se sreli pre ulaska u Belu kuću!

Anđela Đuričić prva je učesnica na spisku za ulazak u Elitu 8! Ona se po svemu sudeći vratila jača nego ikada, a u studiju joj se odmah obradovala voditeljka Dušica Jakovljević.

- Pod velikom sam tremom jer sam veliko iznenađenje, pre svega sebi. Srećna sam što sam tu i vratila sam se na mesto gde je bio moj život nekad. Mislim da će ovo biti naša sezona - rekla je Anđela čim je došla u studio. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Anđela Đuričić

 

Ona je slučajno započela priču o bivšem dečku, pa je rekla da je jednog momka srela ispred studija, a to je sve bacilo na razmišljanje.

Foto: Printscreen/PINK

Anđela Đuričić

 

- Jednog bivšeg dečka sam srela ispred studija! Pozdravili smo se i u super smo odnosima - rekla je ona, ali nije rekla o kome je tačno reč.

Podsetimo, u Belu kuću večeras ulazi i pevač Baki B3, koji već ima izgrađeno ime i afirmisan je na javnoj sceni. Međutim, on ima svoje razloge što je poželo da se nađe među elitnom ekipom.

Foto: Printscreen/PINK

Anđela Đuričić

 

- Moje pesme su obeležile devedesete, znam da me poznaju i nove generacije. Ne treba više nikada da snimam, ali eto, ja želim. Moja pesma se koristi za jednu seriju, danas sam bio pozvan, i znam da će se koristiti... Velika mi je čast. Imam novih osam pesama, rešio sam da moj život pretočim u muziku - rekao je on.

 U profilu je poručio da njemu ne treba afirmacija ni ime, ali da mu znači da bude 10 meseci pred kamerama da bi postao ponovo aktuelan i promovisao nove pesme.

On je sve vreme bio raspevan u studiju i priznao da će takav biti i unutra i da jedva čeka žurke na kojima će on i njegov muzički talenat najbolje doći do izražaja.

BONUS VIDEO: