Evo kako izgleda Bela kuća u novom ruhu: Svi zanemeli kad su ušli u još veći i luksuzniji ambijent (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 08.09.2024 | 00:00


Prvih deset učesnika se uselilo na imanje u Šimanovcima.

Foto: Printscreen/Pink TV
Evo kako izgleda Bela kuća u novom ruhu: Svi zanemeli kad su ušli u još veći i luksuzniji ambijent (FOTO)

Prvih deset učesnika "Elite 8" uselilo se u Belu kuću i svi do jednog su zanemeli kad su videli nov i još luksuzniji embijent nego što je bio ranije.

Anđela Đuričić, Stefan Karić, Aleksandra Nikolić, Baki B3, Sofija Janjićijević, Jovan Pejić, Jelena Ilić, Uroš Rajačić, Ivan Marinković i Nenad Ćubić prvi su ušli u popularno dvorište na velelepnom imanju u Šimanovcima.

Dočekao ih je voditeljski par Ana Radulović i Milan Milošević koji im je poželeo dobrodošlicu. POGLEDAJ GALERIJU

Takmičari su ostali oduševljeni nad trpezom koja je bila puna, ali i kućom koja je renovirana i čista. Potom su se dali u najbitniji zadatak - odabir kreveta na kome će spavati.

Anđela Đuričić je skočila i odmah testirala krevet na kome će provesti naredni period.

Inače, ona u ovu sezonu nije ušla sama. Anđela je u pratnji svog psa Snupijal, koji će sve vreme biti sa njom. Ono što je najinteresantnije je to što je pred ulazak priznala da je napravila veliku grešku tokom svog prethodnog učešća u rijalitiju kada je bila u vezi sa Zvezdanom Slavnićem i da će pokušati da vrati svoje ime i stari sjaj, koji je krasio ranije.

Takođe je otkrila da njeno srce sada pripada nekome sa kim nije u vezi, ali je emotivno nedostupna jer se vezala za tu osobu prvenstveno zbog osobina koje ona ceni kod ljudi.

Da li će istrajati tokom svih 10 meseci i ostati nepokolebljiva kakvom se predstavila u startu svi su nestrpljivi da vide!

BONUS VIDEO: