VIDELI SMO SE DVA PUTA, TREĆI PUT SAM GA ODVELA KUĆI: Ana Nikolić u "Eliti 8" PRAVI SVADBU (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 08.09.2024 | 02:15


Dečko Stefan Gorda je ostavio kad je shvatio da je promenila pol, ali joj se ipak vratio.

Foto: ST/Vladimir Lukić
VIDELI SMO SE DVA PUTA, TREĆI PUT SAM GA ODVELA KUĆI: Ana Nikolić u "Eliti 8" PRAVI SVADBU (FOTO)

Prva transrodna osoba koja ulazi u "Elitu 8" Ana Nikolić bez dlake na jeziku je progovorila o svemu sa čim se suočava nakon promene pola, te priznala da joj je najmanji problem bio da nađe dečka.

Foto: Printscreen/PINK

Ana Nikolić i Stefan Gorda najavili svadbu u "Eliti 8"

U rijaliti ulazi upravo sa njim, Stefanom Gordom.

- Ovo je moj treći rijaliti, ali prvi pravi, gde ću biti ja ja - poručila je nova učesnica, koja se u prethone dve sezone pojavila kao muško, Mika Vasić.

- Konačno srećna ležem i srećna se budim. Dečka sam upoznala preko Instagrama, odmah sam ga dovela kući i živi sa mnom i sa mojim roditeljima. Videla sam ga dva puta, treći sam ga odvela u stan - pohvalila se Ana.

Foto: Printscreen/PINK

Stefan Gorda pokazao burmu

Kada je shvatio da mu je devojka transrodna osoba spakovao je kofere i pobegao, međutim, ljubav je pobedila i on joj se vratio.

- I da mi se neka svidi ja neću da regujem, odstaću veran mojoj "šaci". Evo burma, verio sam je, hoću javno da je ženim - otkrio je u svom profilu Anin dečko.

Podsetimo, u Belu kuću su se već uselile dve grupe od po 10 budućih učesnika "Elite 8". 

Na velelepno imanje u Šimanovcima prvo su se uselili sledeći takmičari: Anđela Đuričić, Stefan Karić, Aleksandra Nikolić, Baki B3, Sofija Janjićijević, Jovan Pejić, Jelena Ilić, Uroš Rajačić, Ivan Marinković i Nenad Ćubić, a zatijm je pristigla i druga tura koju čine: Miljana Kulić, Mateja Matijević, Ivana Keneški, Kristina Buđevac, Nenad Macanović Bebica, Teodora Delić, Miloš i Silvija Simonović, Filip Majdanović i Kristina Mateski.

BONUS VIDEO: