ANA SPASOJEVIĆ JE OPASAN IGRAČ: O njoj su svi BRUJALI i kad nije u rijalitiju, a evo šta je SAKRILA PRED ULAZAK U OSMICU!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 08.09.2024 | 04:30


Iako je prošlu sezonu preskočila, kao da je bila među učesnicima.

Foto: Printscreen/PINK
ANA SPASOJEVIĆ JE OPASAN IGRAČ: O njoj su svi BRUJALI i kad nije u rijalitiju, a evo šta je SAKRILA PRED ULAZAK U OSMICU!

Proverena rijaliti učesica Ana Spasojević ulazi emotivno zauzeta, spremna, naoružana, odmorna i poručuje da nikome neće ćutati.

- Emotivno sam zauzeta, ali to je sve, ne bih ništa više na tu temu - rekla je kratko.

Iako je prethodnu sezonu preskočila i nije učestvovala u "Eliti 7" o njoj se toliko pričalo da je bila prisutna kao da se takmičila. Svima je dobro poznata i ima osećaj kao da iz rijalitija nije ni izlazila, jer se sve vreme pisalo o njoj.

Ona je imala sve informacije o krahu ljubavi Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore i Anitine afere sa Mateom Car.

Voditeljka Dušica Jakovljević joj je priznala da jedva čeka da je vidi u Beloj kući jer je opasan igrač, ali da je takođe od svih čula da je pouzdan i dobar prijatelj.

Foto: Printscreen/PINK

Ana Spasojević je 39. učesnica koja se predstavila publici

Spasojevićeva je 39. učesnica koja se predstavila publici, a u Beloj kući su se već tri grupe smestila.

Za sada je, pored ovih koji su treutno u studiju, poznato još 30 takmičara koje ćemo imati prilike bolje da upoznamo u narednom periodu.

Tu se nalaze imena poznatih, ali i nekih budućih rijaliti zvezda: 

Anđela Đuričić, Stefan Karić, Aleksandra Nikolić, Baki B3, Sofija Janjićijević, Jovan Pejić, Jelena Ilić, Uroš Rajačić, Ivan Marinković i Nenad Ćubić, Miljana Kulić, Mateja Matijević, Ivana Keneški, Kristina Buđevac, Nenad Macanović Bebica, Teodora Delić, Miloš i Silvija Simonović, Filip Majdanović, Kristina Mateski, Nenad Ša, Miona Jovanović, Luka Malešić, Ana Nikolić, Stefan Korda, Milena Kačavenda, Božo Franić, Sandra Obradović, Borislav Terzić Terza i Jordanka Denčić - Džordi su prvih 30 takmičara rijalitija Elita.

BONUS VIDEO: