U ELITU 8 UŠLA INFORMACIJA O SMRTI VODITELJKE: Takmičari PREBLEDELI kada su saznali!


IZVOR: Republika/O. B. - 08.09.2024 | 20:30


Svi su zanemeli kada su čuli pitanje Miljane Kulić.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
U ELITU 8 UŠLA INFORMACIJA O SMRTI VODITELJKE: Takmičari PREBLEDELI kada su saznali!

U rijalitiju "Elita 8" tokom dana takmičari su vodili neobavezni razgovor, a svi su se šokirali kada je Miljana Kulić upitala da li je poznata voditeljka Jelena Bačić Alimpić i dalje živa. Ova neobična izjava je izazvala iznenađenje među takmičarima, a mnogi su se zapitali otkud takvo pitanje.

Kada je Miljana postavila pitanje o poznatoj voditeljki, ostali takmičari su se zbunili i nisu mogli da sakriju svoje iznenađenje. Mnogi su se zapitali šta je to navelo Miljanu da postavi takvo pitanje, a atmosfera u kući se značajno promenila.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Elita 8 najnovije

 


Nakon što je Miljana postavila neobično pitanje, ostali takmičari su izrazili svoje čuđenje i pokušali da shvate šta je to moglo da navede Miljanu na takav upit. Bilo je očigledno da su svi bili iznenađeni ovakvim potezom i nisu znali kako da reaguju.

- Je l' živa Jelena Bačić Alimpić? - upitala je Miljana. 

- Je l' to glumica? - upitala je Aneli. 

- Ne, to je voditeljka! Ja sam je videla kada idem na nokte - odgovorila je takmičarka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Elita 8 najnovije

 

 

Nakon što je atmosfera postala napeta, jedna od takmičarki je odlučila da odgovori na pitanje Miljane. Otkrila je da je voditeljka Jelena Bačić Alimpić i dalje živa, čime je rastegnuta tišina napokon prekinuta. Mnogi su odahnuli kada su čuli ovaj odgovor, ali i dalje su ostali zbunjeni zbog same postavke pitanja.

Ovakvi neobični trenuci su ono što čini rijaliti "Elita 8" nepredvidivim i intrigantnim za gledaoce, a čini se da će se i dalje dešavati neočekivane situacije koje će držati takmičare i publiku u neizvesnosti.

BONUS VIDEO: