ELITA 8 UŽIVO: Dušica Jakovljević PREKINULA EMISIJU - ZBOG NJEGA nastao neviđeni haos!


IZVOR: Republika - 09.09.2024 | 01:46


Pratite najnovija dešavanja iz minuta u minut!

Foto: Printscreen/PINK
ELITA 8 UŽIVO: Dušica Jakovljević PREKINULA EMISIJU - ZBOG NJEGA nastao neviđeni haos!

01:19

- Dragomir Mijatov, Danijel Dujković - Munjez, Snežana Vlajkov, Aleksandar Anđelić, Matea Stanković, Milica Dugalić... - rekla je Dušica i pobacala papire po studiju.

Foto: Printacreen/Pink TV

Gastoz i Dušica

Voditeljka je potom otkrila da je poslednji takmičar Nenad Marinković, poznatiji kao Gastoz.

- Svašta mi se dešavalo u životu, ništa nisam sakrio. Još jedna stvar koju nisam uradio je da nisam deo vašeg rijalitija - rekao je Gastoz.

00:54

Monika Stanojkova, večeras takođe ulazi u Elitu 8 u kuću "Odabranih", a kada je stigla u Šimanovce svi su se okretali za njom zbog neobičnog izgleda. Ona je priznala da je njen tip muškarca Stanislav Krofak.

- Volim starije momke i volim oženjene - dodala je Monika putem svog profila.

00:22

Šesta takmičarka koja je večeras kročila na imanje u imanovcima kako bi okušala svoju sreću u rijalitiju je Milica Dugalić.

Foto: Printscreen/PINK

Milica Dugalić

- Voli vas Milica Dugalić, ovakve kao ja se jednom rađaju - rekla je nova takmičarka na snimanju svog profila, kojim se predstavila publici.

Foto: Printscreen/PINK

Milica peva Desingera

Milica je potom stigla do Darka i Ane, a potom je izvela hit kontroverznog Desingerice "Bauljam i ćarlijam". čitava javnost kao i voditelji bili su vidno impresionirani performanskom takmičarke.

23:43

Naredna učesnica Elite 8, koja će biti u Kući odabranih jeste Matea Stanković. Ona je za Republiku pre ulaska u studio rekla da je imala loše iskustvo sa jednom od učesnica, Silvijom Patrik - Simonović, sa kojom se i tukla, a kojoj planira da preotme partnera, tatu majstora Miloša Simonovića, koji se sinoć uselio u Belu kuću.

Foto: Printscreen/PINK

Matea Stanković

- Ja se ne stidim toga da sam čistila biroe. Nadam se da je priložila slike šta ona radi. Ona se predstavila kao psiholog, a ona je konobarica u Beču. Govorimo o Silviji, koja me je napala u restoranu. Bila je ljubomorna što ja ulazim, a ona ne može. Nikoga nisam vukla za rukav da mi uzme intervju. Posle ovoga se ne plašim, neka me napadne - rekla je Matea našem kolegi pred karantinom.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Silvija i Miloš Simonović

- Moj susret sa Milošem i Silvijom, iskreno ja im neću pružiti ruku, otkriću sve, pa i to da mi je slao poruke. Moram reći da meni Miloš nije problem, on mi je simpatičan, ali njegova žena nije, ona me je napala sa leđa - govorila je Matea u studiju, a potom i krenula da izabere svoj krevet.

23:14

Aleksandar Anđelić, poznatiji kao Kockar je četvrti takmičar u kući Odabranih. Atraktivni fudbalski trener je od ranije poznat fanovima rijalitija.

Foto: Printscreen/PINK

Aleksandar Anđelić

- Bebica je meni dao nadimak "Kockar", ja sam rekao da sam imao poroke, ali ne znam da li postoji čovek bez poroka. On glumi mangupa, i uzdiže se. Sa mnom je bio dobar, i posle mog izslaska sam shvatio da mi je on dao nadimak - rekao je Aca, a potom se i uptio u svoj ovi dom.

22:39

Treća učesnica Elite 8, koja ulazi u Kuću odabranih je Snežana Vlajkov, a ona je napravila pometnju odmah čim je stigla u Šimanovce. Naime, ona je ovoj ekipi učesnika anonimna, a tvrdi da je vrlo opasna.

Snežana ima veoma tužnu životnu priču. Otac joj je ostao invalid, a da bi obezbedila bolji život svojoj porodici, nije se libila ni rada na njivi. U rijaliti ulazi da bi porodici obezbedila bolji život.

Foto: Printscreen/PINK

Snežana Vlajkov

- Nikada nisam bila u rijalitiju, ali mi je drago što ulazim u kuću Odabranih - rekla je Snežana.

- Kako će to izgledati, kako planiraš da to sve izgleda - pitala je Dušica.

- Biću iskrena prema svima i oštra, neću davati na sebe...Nema niko koga bih komentarisala, ali Uroš Stanić mi se ne sviđa baš, zbog svega toga što on radi - rekla je ona.

- Šta će se desiti ako proba da potkači tebe - pitala je Dušica.

- Samom svojom pojavom on iritira. Da, preteruje, da...Meni je Aneli okej devojka, nije zaslužila to što je proživela - rekla je Snežana.

22:25

Munjez dobija tajni zadatak koji glasio kao i Dragomirov, a on se uputio ka Beloj kući. U novoj kući Oodabranih" luksuz je svuda prisutan, a prostorije su izuzetno prostrane, što će takmičarima pružiti udobnost i komfor tokom njihovog boravka.

Foto: Printscreen/PINK

Nova kuća Odabranih

22:20

Havajske plesačice rasplesale su se pred Belom kućom i donele dašak dalekih egzotičnih destinacija u njalepši moderni gradić u kome se odvija rijaliti.

21:59

Danijel Dujković - Munjez ulazi u Elitu 8. Munjez želi da novim učešćem ispravi stre greške. Danijel je takođe rešio da se u ovoj sezoni zaljubi.

Foto: Printscreen/PINK

Danijel Dujković -Munjez

21:53

Milan Milošević i Ana Radulović ispraćaju prvog takmičara u kuću Odabranih. Dragomir Mijatov ima tu čast da prvi odabere krevet u novoj kući.

Foto: Printscreen/PINK

Dragomir bira krevet

Ana je otkrila da Dragomir ima dve firme i da mu sigurno nije novac motiv ulaska, a on je potvrdio da je to slava. Dragomir je upoznao i svoje "komšije", koje su se juče uselile na velelepno imanje u Šimanovcima.

Foto: Printscreen/PINK

Ana, Milan, Dargomir

21:44

Darko Tanasijević i Ivana Šopić dočekuju Dragomira i počinju da ga rešetaju pitanjima. Darko je otvorio šampanjac i nazdravio sa prvim "Odabranim".

Foto: Printscreen/PINK

Ivana, Darko i Dragomir

- Od ovog trenutka, ti si na tajnom zadatku. Ti ćeš izabrati jednu osobu i imaćeš priliku da joj pričaš laži - nešto skandalozno što si o njoj navodno pročitao od momenta kad je ušla, i o tome ne smeš ni sa kim da pričaš, osim sa Odabranima, koji će takođe imati zadatke, a sa kojima ćeš provesti ovu nedelju - rekao je Darko Tanasijević Dragomiru.

- Razmišljam između Miljane Kulić i Marka Zeca. Miljana bi bila sama po sebi interesantna sa reakcijama, a Marko mi je bio cimer u karantinu i radovao se što on ide prvi - rekao je Dragomir.

- Ko bi ti bio zanimljiviji? - upitao je Darko.

- Biram Marka - rekao je Dragomir.

21:38

Plesačka grupa izvodi moderan ples uz numeru "When I grow up" od Pussycat Dolls. Poznate izgračice su svojim stilskim pokretima i lepotom doslovno podigle atmosferu do usijanja.

Foto: TV Pink printscreen

Igračice

21:31

Dragomir staje kraj Maše Mihailović na izlazu iz Dušičinog studija. Prvi "Odabrani" stao je pred staklenu kutiju za fotografisanje, koja je prvi put od kad postoji rijaliti postavljena, a potom i ušao u oldtajmer kojim se zaputio ka Beloj kući, koja će narednih deset meseci potencijalno biti njegov dom.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Dragomir Mijatov

21:16

Ulazi PRVI TAKMIČAR druge večeri, Dragomir Mijatov. Na imanje u Šimanovcima se uselio 51 takmičar, a večeras će, kako je najavio Veliki šef, još takmičara ući na imanje.Dragomir je rekao da mu Aneli nije lepa i da su je estetske operacije samo poružnele, ali da je video jednu simpatičnu takmičarku. Dragomir nije imao milosti ni prema tome što je Aneli učinila Asminu Durdžiću i istakao je da se na prevaru ne odgovara prevarom, kao i da mu nije jasno zašto se vratila na mesto gde je bila povređena od strane Marka Janjuševića Janjuša.

Printscreen/PINK

Dragomir Mijatov

- Gledali smo Aneli...Nemam pik na nju, nego se nadovezujem na temu koja je trenutna. Mislim da je ona prodala veru za večeru, prodala je ipak neku svoju svetinju koju je imala zarad svoje popularnosti, što ja ne podržavam. To su stvari koje ostaju u tajnosti. Nije trebala da se zakači za Staniju i da ispriča kako je njoj Stanija nešto... - rekao je Mijatov.

- Njoj je bilo jako teško sinoć što se vraća tamo. Šta možemo da očekujemo od tebe? Zaljubljivanje? I kako gledaš na te intimne odnose - pitala je Jakovljevićeva.

- U karantinu se stvarno svašta izdešavalo. Lepa mi je Sofija jako, koja je već učesnik...Nažalost, nemam dlake na jeziku - rekao je Dragomir.

Podsećamo, Aneli je u Elitu 7 ušla sa pričom da joj je Stanija Dobrojević otela muža, potom je iznosila sknadalozne stvari tom mužu i ocu svog deteta, Asminu Durdžiću, a završila je u kratkotrajnoj romansi sa Janjušem, sa kojim je očekivala bebu u pomenutom rijalitiju. Međutim, niti su zadržali bebu, niti je njihova ljubav imala srećan kraj.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli u emisiji "Narod pita"

21:14

Povratak u studio kod voditeljke Dušice Jakoviljević. Dušica je ponosno istakla uspehe Željka Mitrovića, a njegove "cipele" kojima je prešao vodu su je posebno oduševili.

21:08

Podsećanje na spektakularno prvo veče i na prvo obraćanje direktora ružičaste televizije, Željka Mitrovića.

Printscreen/PINK

Prvo veče Elite 8

- Veoma sam srećan što mogu da oglasim da počinje rijaliti! Ali pre nego što počne, želim da kažem da nam je rođendan i da slavimo  30 godina, kao i da poklone ne primamo, ali poklone dajemo! Deci bez roditelja, bolesnoj deci i mnoge druge kojima je potreban nećemo zaboraviti, a najveći poklon ćemo dati gledaocima! Ne samo preko Narodne i Red TV, već i putem ovog rijalitija. Zato želim da kažem: NAJVEĆI RIJALITI NA SVETU JE ZVANIČNO OTVOREN - rekao je sinoć kreativni direktor televizije, Željko Mitrović.

21:04

Brazilske igračice ukrašene šarenim perjem zaigrale su egzotičan ples pred Belom kućom. Performans je čitav auditorijum ostavio bez daha!

Printscreen/PINK

Plesačice

21:00 

Počinje uzbudljivo drugo veče Elite 8! Dušica Jakovljević je i ove večeri pozdravila čitav auditorijum.

Printscreen/Pink TV

Dušica Jakoviljević pozdravlja auditorijum

Večeras pratimo drugo veče ulazaka u osmu sezonu najpopularnijeg rijalitija na našem prostoru, a ova sezona noci naziv "Elita 8". Osma sezona je posebna jer Pink televizija ove godine slavi trideset godina postojanja. Da bi obeležili ovaj jubilej, produkcija je odlučila da nadmaši sve prethodne sezone, ne samo u broju učesnika, već i uvođenjem iznenađujućih novina.

Printscreen/PINK

Prvo veče Elite 8

Ove godine, ulasci su podeljeni na dva dana, što povećava napetost i uzbuđenje među svima nama. Sinoć ste putem portala Republika imali priliku da pratite situaciju na imanju u Šimanovcima iz minuta u minut, te i večeras nastavljamo sa dobrom praksom. Detalji druge večeri su čuvani u strogoj tajnosti, stoga jedva čekamo da vidimo šta su nam to za večeras pripremili i zato pratite Republiku i noćas!

BONUS VIDEO: