Munjez dobio specijalni zadatak, pa šokirao javnost: Umesto neke ZGODNE DEVOJKE, izabrao da provodi vreme sa OVIM MUŠKARCEM (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 08.09.2024 | 22:35


Nikome nije jasno što mu je baš on toliko privlačan!

Foto: Printscreen/PINK
Munjez dobio specijalni zadatak, pa šokirao javnost: Umesto neke ZGODNE DEVOJKE, izabrao da provodi vreme sa OVIM MUŠKARCEM (FOTO)

Nakon što je prvi odabrani učesnik "Elite 8" Dragomir Mijatov dobio tajni zadatak, to nije zobišlo ni Danijela Dujkovića Munjeza, koji je drugi večerašnji takmičar koji se useljava u Kuću odabranih. POGLEDAJ GALERIJU

Voditeljski par Ivana Šopić i Darko Tanasijević, saopštili su mu isto što i Gagiju Mijatovu, a to je da mora jednoj osobi u unutra sve vreme da priča laži, ali kroz sedam dana mora da je ubedi da je ta priča, koju smisli istinita.

Foto: Printscreen/PINK

I Danijel Dujković Munjez dobio specijalni zadatak

Munjez je odmah morao da otkrije njima i gledaocima koju osobu za to bira, a on je na opšte iznenađenje svih koji su verovali da će iskoristiti priliku da se na taj način zbliži s nekom od zgodnih devojka, priznao da mu je za ovaj zadatak najinteresantniji Splićanin Božo Franić, samoprozvani Kralj eskort dama, s kojim je svakako planirao, kako kaže, da provede neko vreme. Da li će uspeti da iskusnog lisca navuče na tanak led i ubedi ga da je laž o njemu istina, saznaćemo za sedam dana.

Foto: Printscreen/PINK

Munje želi da provodi vreme sa Božom Franićem iz Splita

Podsećamo, večeras je drugo veče otvaranja spektakularne osme sezone rijalitija "Elita", a portal Republika nalazi se na licu mesta u Šimanovcima, gde ćemo prvi saznati ko su večeras "Odabrani" takmičari, kao što je i najavljeno od strane produkcije. 

Atmosfera u Šimanovcima je veoma uzbuđujuća, dok se publika okuplja ispred imanja, iščekujući dolazak novih učesnika. Sve oči su uprte ka apartmanima gde će se smestiti takmičari, dok se spekuliše o tome ko bi mogao biti sledeći "Odabrani" koji će se pridružiti Munjezu, kog smo zatekli u apartmanima. 

BONUS VIDEO: