"Svaka se zaljubi u Filipa Cara...": Aneli progovorila o ljubavnom životu, pa dobila potvrdu da je Hrvat zaljubljen u nju!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 09.09.2024 | 05:45


Saznala da je on i bolji čovek od Janjuša.

Foto: printskrin pink tv
"Svaka se zaljubi u Filipa Cara...": Aneli progovorila o ljubavnom životu, pa dobila potvrdu da je Hrvat zaljubljen u nju!

Učesnica "Elite 8" Aneli Ahmić koja je u prošloj sezoni ostala upmaćena po nesrećnoj ljubavi sa Markom Janjuševićem Janjušem, tokom leta dovođena je u vezu sa Filipom Carem. A sada je njen vidoviti cimer Đole Kralj otkrio da je Hrvat zaista zaljubljen u nju.

Foto: printskrin pink tv

Đole Kralj gleda sudbinu Aneli Ahmić

- Fićko pršti - rekao je Đole.

- Ne interesuje me ta priča - rekla je Aneli.

- Ne znaš ti kad on dođe - rekao je Kralj.

- Ne mora on svaku ženu privući, možda nema energiju za mene - rekla je Ahmićeva.

- Ima za svaku, svaka se zaljubi u Filipa Cara - kazao je Đole.

- Hoće li se on zaljubiti u mene - pitala je Aneli.

- Već se zaljubio u tebe. Snima samo match (meč) s tobom na Tiktoku i zapratio te. On je dobar, šmeker - nastavio je Đole da joj proriče sudbinu.

- Tebi je meč merilo toga, samo smo se prijateljski zapratili. Je l' mogu ljudi da se druže - razuveravala ga je Ahmićeva.

- On je bolji od Janjuša -  otkrio joj je Đole.

Foto: instagram.com/printscreen

Aneli Ahmić i Filip Car se mečovali na TikToku

Inače, o Carevom ulasku u "Elitu 8" se dosta spekulisalo, a čak je i on često na društvenim mrežama imao insinuacije da se vraća u rijaliti. 

Međutim, među takmičarima koji su se sinoć i noćas uselili na imanje u Šimanovcima, njega nije bilo ni među običnim, ni među odabranim, što ne znači da ne može da se pojavi prilikom nekog od vanrednih ubacivanja koja će uslediti narednih meseci.

Takođe je bilo govora da će i Janjuš naknadno da se pridruži trenutnim Elitarima. 

BONUS VIDEO: