STIGLA PAPRENA KAZNA! Lepi MIća žestoko UDAREN PO DŽEPU, prekršio STROGO PRAVILO! (FOTO)


IZVOR: Republika/O. B. - 09.09.2024 | 10:45


Lepi Mića dobio je kaznu zbog nepoštovanja pravila!

Foto: Printscreen/PINK
STIGLA PAPRENA KAZNA! Lepi MIća žestoko UDAREN PO DŽEPU, prekršio STROGO PRAVILO! (FOTO)

Pevač narodne muzike i takmičar rijalitija ,,Elita 8" Lepi Mića ovih dana je bio kao muva bez glave, pa je na sve strane jutiro kako bi završio obaveze do početka nove sezone. 

Takmo je u frci i trci pretrčao ulicu i to van pešačkog prelaza, zbog čeg aje morao da plati kaznu. Kako pišu mediji, kada je pretrčao ulicu, sačekao ga je policijav koji mu je tražio lična dokumenta i piutao ga da li je svestan koji je prekrašj napravio. Mića se pravdao da ne zna gde mu je glava i da jako žuri, ali to službeno lice nije zanimalo.  POGLEDAJ GALERIJU

Policajac mu je napisao kaznu i rekao  mu da u roku od osam dana plati 5.000 dinara. Lepi Mića muz je govorio da će da vodi računa i da nije samo tako jurio, već da se uverio da nema nijednog automobila kada je prelazio ulicu, ali ništa nije vredelo. 

Na kraju je zvao nekog telefonom i psovao sočno, ali se nije opametio, jer je nakon što se pozdravio sa policajcem i uzeo priznanicu kako bi platio kaznu, opet prešao van pešačkog i time opet prekršio zakon. Dobro, čovek je dugo u rijalitiju, možda je zaboravio da pešački prelazi postoje, piše Star. 

Foto: Printscreen/PINK

Lepi Mića Elita 8

Podsetimo, po ulasku u Elitu 8, Mića je progovorio:

- Uvek kažem da mi se ne ulazi, ali samog sebe iznenadim. Moram da promenim taktiku, ali evo već godinama je ista priča. Znam šta imam napolju i to negujem i čuvam, ali je meni rijaliti jedna vrsta hobija i tako neka ostane, šta mi fali. 

BONUS VIDEO: