OPASNI KRIMINALC UPERIO PIŠTOLJ, IVANA ŠOPIĆ PREBLEDELA: Otkriveni svi ŠOKANTNI detalji o voditeljkinom životu!


IZVOR: Republika/O. B. - 09.09.2024 | 12:45


Ivana Šopić imala je neprijatnu situaciju tokom rada u kazinu!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
OPASNI KRIMINALC UPERIO PIŠTOLJ, IVANA ŠOPIĆ PREBLEDELA: Otkriveni svi ŠOKANTNI detalji o voditeljkinom životu!

Voditeljka ,,ElitaIvana Šopić nedavno je ispričala da joj je bilo najstresnije dok je radila u kockarnici, gde je videla sve i svašta, te da su se često okupljali i dolazili poznati pevači sa ljubavnicama, ali ono što je prećutala jeste trauma o kojoj ne voli da priča, a doživela je na radnom mestu. 

Kako piše Star, Ivana je radila u smenu za rulet stolom kada je jedan kriminalac, besan jer je izgubio sve pare, izvadio pištolj i pretio da će ubiti sve i da će izvršiti samoubistvo. 

Foto: Instagram.com

Ivana Šopić Instagram

 

- Znam za tu priču, ali Ivana o tome nikad ne govori, to je bilo pre ne znam koliko godina, ona je tek počela da radi u jednom kazinu i taj krimos je često dolazio da kocka. Nekad je gubio, nekad uzimao velike pare, i jednom je došao dok je Ivana radila za drugim rulet stolom, koji je bbio pored njegovog. On je mnogo novca tu noć izgubio, verovatno je bio tada i pijan i drogiran, u jednom trenutku je počeo da više, da udara po onom stolu i izvadio je pištolj. POGLEDAJ GALERIJU

- Svi su bili uplašeni, niko niej smeo da se pomeri, jer ko bi korak napravio tako bi u njega uperio pištolj. Govorio je da će ubiti sve i na kraju sebe. Bilo je baš traumatično. Nekako su uspeli da ga savladaju, da mu otmu pištolj i došla je i policija. Brzo nakon toga Ivana je dala otkaz u počela je da radi u drugoj kockarnici gde nije imala takvu vrstu problema. To uopšte nije posao za žene, dolaze razni profili i stresan je posao - priča izvor za Star. 

BONUS VIDEO: