ZVEZDAN IZVADIO KECA IZ RUKAVA, PA OBELODANIO NEPOZNATE DETALJE ANĐELINE VEZE SA MATEJOM: Njegova bivša će doživeti transfer blama!


IZVOR: Republika/M. I. - 10.09.2024 | 05:45


Pukla bruka Anđele Đuričić.

Foto: ST/Nemanja Pančić, e-stock/ Časlav Vukojičić, Printscreen/PINK
ZVEZDAN IZVADIO KECA IZ RUKAVA, PA OBELODANIO NEPOZNATE DETALJE ANĐELINE VEZE SA MATEJOM: Njegova bivša će doživeti transfer blama!

Mateja Matijević, dobro poznat rijaliti zavodnik, izazvao je burne reakcije svojim ulaskom u "Elitu 8", a svi su čekali da vide kako će izgledati njegov susret sa Anđelom Đuričić, sa kojom je nekada bio u vezi tokom "Zadruge". Anđela je bila luda za njim i nije prihvatala raskid, a Mateja je bio rešen da prekine svaku komunikaciju sa njom i nazivao ju je folirantom.

Sezonu nakon, Anđela je uplovila u vezu sa tada zauzetim Zvezdanom Slavnićem, nakon čega je bila diskvalifikovana, a ubrzo su raskinuli u spoljnom svetu. Prekid nije bio miran, a Slavnića je iznervirala činjenica da je Anđela svaku priliku koristila da naglasi kako je upravo on njena najveća greška. Slavnić je prokomentarisao da Đuričićeva tera svojim ponašanjem momke od sebe i da je takav slučaj bio i sa Matejom, koji je pobegao od nje:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Mateja Matijević

 

- Ja sam to nešto malo pratio, a koliko sam video, Mateja je na kraju cele te balade pobegao od nje. Očigledno je da ima takav neki uticaj na muškarce, šta ja znam - otkrio je Zvezdan Slavić za Pink.

Iako je Anđeli Đuričić sada cilj da se opere od etikete ljubavnice koju je stekla zbog veze sa Zvezdanom Slavnićem, ona bi baš mogla ponovo da padne na Matejine čari.

Nova veza sa slobodnim dečkom mogla bi joj dobro doći da se zaborave njeni stari gresi, koje je kako je naglasila sama sebi uspela da oprosti.

BONUS VIDEO: