MILJANA KULIĆ NAPRAVILA RUSVAJ! Nišlijka ovo uradila na pisti, učesnici Elite nisu mogli da skinu pogled s nje!


IZVOR: Republika/ D. L. - 09.09.2024 | 22:37


I pored toga što je večeras u stručnom žiriju, ona je iskoristila svojih pet minuta, prilikom čega je sve ostavila bez teksta.

Foto: RTV PINK printscreen
MILJANA KULIĆ NAPRAVILA RUSVAJ! Nišlijka ovo uradila na pisti, učesnici Elite nisu mogli da skinu pogled s nje!

U toku je izbor za Mis i Mistera u novoj sezoni rijalitija Elita, a turbulentno je već na samom početku! Pistom su prvo prošetale žene, te je svaka iskoristila svojih pet minuta da se pokaže u najboljem svetlu.

Miljana Kulić prošetala je pistom, kako bi svojim cimerkama pokazala šta je oličenje samopouzdanja. I pored toga što je večeras u stručnom žiriju, ona je iskoristila svojih pet minuta, prilikom čega je sve ostavila bez teksta.

- Miljana, možeš ti to i bolje, ali dobro. Pokazala si šta je pravo samopouzdanje - kazala je Ivana.

Jelena Ilić naredna je prošetala pistom.

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli Ahmić

 

- Jelena je malo posustala, deluje neraspoloženo. Gde ti je Rajačić, da te on nije ubedio da si loša riba? - upitao je Milan.

Sandra Obradović je naredna prošetala pistom.

- Bavi se ugostiteljstvom, nadam se da će mene ugostiti, ali ćemo videti - kazao je Milan.

Foto: RTV PINK printscreen

Jelena Ilić

 

Inače, Lepi Mića je prvi vođa u "Eliti 8", a danas je došlo vreme da prokomentariše ukućane i podeli budžet za ovonedeljne troškove, što je i učinio. Krenuo je sa iznošenjem mišljenja, a kada je stigao do Miljane Kulić, sa kojom je godine proveo u rijalitiju, došlo je do žestokog sukoba:

- Ovo je ništa što ću da iznesem o ovim personama, ali polako. Teodora, mali budžet, nastavi kako jeste - rekao je Mića.

- Mene stvarno boli k*rac da se svađam- rekla je Teodora.

- Bebica je dobio nadimak od Miljane, predatavila ga je kao arhitektu, a on je hranio kao bebu. Na kraju, kod Miljane se to završi ovakvim stvarima - rekao je Miroslav.

- Na kraju je izdao moju porodicu i mene kad je ušao u rijaliti. Počeo je da pljuje ljude koji su ga hranili - ubacila se Miljana.

- Ne bi me čudilo da za mesec dana kažeš da je on ljubav tvog života. Bebica je radio pogrešne stvari, ali sad se dozvao pameti - rekao je Pržulj.

- Miljana, možda i doguraš do nekog mesta - poručio je Mića.

- Aleksandra, veliki budžet - rekao je Mića kratko.

- Sofija, mlada si i lepa devojka - rekao je Pržulj.

- Ana Spasojević je bila već u rijalitiju, ali svaki put neupečatljiva. Evo ti srednji budžet - rekao je Miroslav.

- Imaš neki problem, Ivane? To je veliki kofer, molim da mi se unese kofer sa šminkom - rekla je Ana.

- Ša i Miona, s njim sam bio u svađi u svakom rijalitiju, ali bile su interesantne. Vremenom se smiri sve i tako u nedogled. Miona me ništa nije slušala, ali u životu mi nije rekla nijedno ružno slovo. Veliki budžet za Mionu, za Ša srednji - kazao je Mića.

BONUS VIDEO: