POVRATAK STEFANA KARIĆA U ELITU OSTAVIO UČESNIKE U ŠOKU! Hitno prekinut program, sve oči uprte u njega!


IZVOR: Republika/M. I. - 09.09.2024 | 22:40


Karić se vratio u rijaliti nakon posete lekaru.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
POVRATAK STEFANA KARIĆA U ELITU OSTAVIO UČESNIKE U ŠOKU! Hitno prekinut program, sve oči uprte u njega!

Stefan Karić, poznatiji kao "Zavodnik sa Zvezdare", ponovo je u centru pažnje jer se vratio u rijaliti šou "Elita" nakon što je prvo jutro nakon ulaska napustio velelepno imanje u Šimanovcima zbog lošeg zdravstvenog stanja. S obzirom na to da ga nije bilo dva dana na imanju, fanovi su bili zabrinuti, ali su se obradovali kada su saznali da se Stefan vratio u Belu kuću. Očekuje se da večeras bude deo Izbora za mis i mister Elite, a s obzirom na svoj status jednog od najpoželjnijih muškaraca, mnogi veruju da mu se smeši pobeda.

Stefan je u Belu kuću ušao u kežual kombinaciji, nosivši belu majicu i kožnu jaknu. Njegov povratak sigurno će dodatno začiniti dešavanja u "Eliti" i privući pažnju gledalaca. POGLEDAJ GALERIJU

 

Stefanov povratak u Belu kuću ne samo da će dodatno začiniti dešavanja u rijalitiju, već će sigurno privući pažnju gledalaca, posebno jer se očekuje da večeras bude deo Izbora za mis i mister Elite. S obzirom na svoj šarm i popularnost, mnogi veruju da bi Stefan mogao da odnese pobedu.

Inače, devetnaestogodišnja Kristina Buđevac iz Čačka, koja se predstavlja kao modna dizajnerka, priznala je da je spremna na sve u rijalitiju. 

Otvoreno je rekla da joj se sviđa veliki zavodnik Stefan Karić, ali da mu neće prva prići. Videćemo da li će Stefan u međuvremenu nju zapaziti i načiniti prvi korak ili će njegovu pažnju privući neka druga devojka u rijalitiju.

BONUS VIDEO: