RASKRINKAVANJE! Voditelj Elite obelodanio TAJNU Karića i Anđele Đuričić - sad je sve jasno šta se dešava u Eliti!


IZVOR: Republika/O. B. - 10.09.2024 | 19:45


Darko Tanasijević bez dlake na jeziku!

Foto: printscreen/TVPink
RASKRINKAVANJE! Voditelj Elite obelodanio TAJNU Karića i Anđele Đuričić - sad je sve jasno šta se dešava u Eliti!

Voditelj televizije Pink i rijalitija ,,Elita 8" Darko Tanasijević nedavno je otkrio neke zanimljive detalje o novim takmičarima u ovom popularnom rijalitiju. U društvu bivše takmičarke ,,Elite" Žane Omnie, Darko je progovorio o odnosu Anđele Đuričić i Stefana Karića.

Jedna od tema o kojoj je Darko Tanasijević progovorio jeste i Stefan Karić. On je otkrio da Stefan voli devojke poput Anđele, što je izazvalo dodatnu pažnju javnosti. Ova informacija je izazvala interesovanje publike, te su se mnogi zapitali kakav će to uticaj imati na dalji tok dešavanja u rijalitiju ,,Elita 8".

Nakon što je Darko otkrio svoje zapažanje o Stefanu Kariću, u diskusiju se uključila i bivša takmičarka ,,Elite" Žana Omnie. Ona je podelila svoje mišljenje o odnosu između Anđele i Stefana, dodajući svoj uvid u celokupnu situaciju. Njen komentar dodatno je začinio ovu temu i izazvao reakcije kod publike.

POGLEDAJ GALERIJU

Oni su na samom počerku emisije komentarisali Izbor za Miss i Mistera koji se odigrao u Eliti 8, te su otkrili koje takmičare i koji takmičari su iz iznenadili.

- Moram da kažem da je Ivan Marinković divan čovek, to je moj najbolji prijatelj, ali moram da kažem da mi nije neočekivano da je on u dobrom odnosu sa Anđelom Đuričić, on je podržavao Anđelu i Zvezdana i tu veliku ljubav - rekla je Žana pa je prokomentarisala Stefana Karića:

- Lep je on momak - rekla je Žana.

Foto: printscreen/RTV Pink

Darko Tanasijević Elita 8

 

- On voli tip devojaka kao što je Anđela, ali znajući Stefana neće poletiti, sa druge strane Anđela priznaje da je Zadruga 6 i veza sa Zvezdanom njena greška, e sada ona je mlada svi greše, sada je pitanje kako Stefan gleda na to - govorio je Darko.

- Tu je i Mateja, sećamo se svi da se Anđela zaljubila u njega, a sada ćemo videti šta i kako će biti, postoji tu hemija mada ništa tu nije sigurno, videćemo - dodala je Žana za Red.

BONUS VIDEO: