RODITELJI ANĐELE ĐURIČIĆ PONOVO DOŽIVLJAVAJU TRANSFER BLAMA! Zvezdan obelodanio njenu NAJMRAČNIJU tajnu, sve je radila u porodičnoj kući!


IZVOR: Republika/Š. P. - 10.09.2024 | 17:45


Zvezdan Slavnić obelodanio sve detalje raskida sa Anđelom.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official, TV Pink/printscreen
RODITELJI ANĐELE ĐURIČIĆ PONOVO DOŽIVLJAVAJU TRANSFER BLAMA! Zvezdan obelodanio njenu NAJMRAČNIJU tajnu, sve je radila u porodičnoj kući!

Zvezdan Slavnić, bivši ljubavnik Anđele Đuričić, sinoć je gostovao u emisiji "Pitam za druga", gde je priznao koliko mu smeta činjenica da njegova nekadašnja izabranica svaku priliku koristi da naglasi kako je on njena najveća greška. Slavnić je odlučio da obelodani razlog njihovog raskida, pa je u sve umešao i roditelje Anđele Đuričić, koji su tada činili sve da razdvoje ćerku od Slavnića.

Zvezdan je priznao da je Anđela raskinula upravo zbog njenih roditelja, koji joj nisu dozvolili da se vrati u Beograd:

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadic, shutterstock

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

 

- Da li ti je tada rekla da je tada razog to što roditelji nisu za vaš odnos? - upitala je Anastasija?

- Da. Ona je raskinula zbog stava njenih roditelja, to se desilo drugi put kada je otišla u Crnu Goru. Ja sam je odvezao, mi smo slušali muziku, normalno smo se rastali, a onda se sve promenilo. Napisala je to na društvenoj mreži, a nakon toga je želela da se mi tajno viđamo. Ja sam joj tad rekao da mi ne pada na pamet da se mi tajno viđamo, to je moja odluka. Moram da kažem da to da sam ja nešto kasnije insistirao nije istina, jer je ona ta koja je mene zvala, a sad ću priložiti dokaze da je tako - istakao je Zvezdan i pokazao telefon.

Foto: printscreen/RED TV

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

 

- Kada bi se sada našao u rijalitiju i dobio neki tajni zadatak da joj se umiljavaš, da li misliš da bi ona reagovala na to i želela da se vrati tebi? - upitao je Panda.

- Ne razmišljam kako bi to izgledalo. Ja moram da kažem da pored svega što se desilo njoj, ona opet priča sve vreme o meni, a ja nakon našeg raskida nisam pričao ništa za nju. Meni je jasno kakva je ona osoba. Poslovno, ali i privatno. Nije dosledna onome što govori - istakao je Zvezdan.

BONUS VIDEO: