ANĐELA ĐURIČIĆ POPILA KORPU! Ovo je NOVA DEVOJKA Mateje Matijevića - "ONA JE RIBA DELUKS"


IZVOR: Republika/O. B. - 10.09.2024 | 18:15


Anđeli Đuričić se ne piše dobro!

Foto: ST/Vladimir Lukić
ANĐELA ĐURIČIĆ POPILA KORPU! Ovo je NOVA DEVOJKA Mateje Matijevića - "ONA JE RIBA DELUKS"

Tokom dana u rijalitiju ,,Elita 8", atmosfera se zahuktava između takmičarki, a jedan od glavnih razgovora bio je vezan za Jelenu Nedeljković Mrvicu i njen interes prema Mateji Matijeviću. Jelena je otvoreno priznala da je bacila oko na Mateju, te je to iznela i u njegovom prisustvu, dok se on pravio lud. Ova neočekivana izjava privukla je pažnju svih prisutnih u vili.

Iako je Jelena otvoreno iznela svoje interesovanje, Mateja je istakao da je rijaliti tek počeo i da je još rano govoriti o emocijama. Ovaj odgovor izazvao je različite reakcije među takmičarima, a mnogi su komentarisali da je ovo samo početak njihovog odnosa i da će vreme pokazati kakav će razvoj imati njihov odnos.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Nedeljković Mrvica Elita 8 

 

- Kome se svideo Mateja od vas dve? - upitao je Mića.

- Meni, pa mene nije sramota da kažem - rekla je Mrvica.

- Ja sam se njoj javio - rekao je Mateja.

- Samo budi fina prema njemu - rekao je Mića.

- Pa ja sam super prema njemu samo mi nemamo kontakt - rekla je Mrvica.

- Pa polako tek smo ušli - rekao je Mateja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mateja Matijević Elita 8

 

Nakon Jeleninog priznanja, ostali takmičari su pokazali različite reakcije. Mnogi su prokomentarisali da je Jelena prava ,,riba deluks". Neki su podržali Jelenu i izrazili oduševljenje njenom iskrenošću, dok su se drugi zapitali kako će ova situacija uticati na dinamiku unutar vile. S obzirom na to da su emocije i tenzija veoma izražene u rijalitiju ,,Elita 8", ovo priznanje sigurno će dodatno začiniti atmosferu i uticati na odnose među takmičarima.

Ova nova situacija dodatno je pojačala napetost u vili. Pored već postojećih rivalstava i saveza među takmičarima, dodavanje ljubavnog trougla samo će doprineti dinamici rijalitija. Svi u vili su svesni da će ovo priznanje uticati na dalji tok događaja, te se sa nestrpljenjem očekuje razvoj situacije.

BONUS VIDEO: