MAJA I CAR UHVAĆENI ZAJEDNO NA DELU! U javnosti imali AKCIJU, a onda shvatili da ih posmatraju!


IZVOR: Republika/M. I. - 11.09.2024 | 02:00


Maja i Car se viđaju u tajnosti, isplivao ključni dokaz.

Foto: ST/Vladimir Lukić, Antonio Ahel/ATAImages
MAJA I CAR UHVAĆENI ZAJEDNO NA DELU! U javnosti imali AKCIJU, a onda shvatili da ih posmatraju!

Maja Marinković i Filip Car su ponovo postali glavna tema domaćih medija zbog svoje navodne obnovljene ljubavne veze. Iako par i dalje odbija da prizna svoju romansu, fanovi su ih raskrinkali, otkrivši dokaze da su zajedno boravili u luksuznom hotelu u Novom Vinodolskom, u Hrvatskoj.

Jedna gospođa iz Novog Vinodolskog i detaljno opisala susret sa parom. Iako je insistirala na anonimnosti, meštanka je opisala kako je videla Maju i Cara u blizini picerije "Val" i opisala njihov izgled i ponašanje. Nažalost, nije uspela da ih fotografiše, ali je njihov susret detaljno opisala, potvrđujući medijska nagađanja o njihovom pomirenju.

Foto: ATA images, Printscreen/AmiG show

Maja Marinković i Filip Car

 

- Videla sam Cara i Maju u Novom Vinodolskom. Nažalost, nemam slike. Šetala sam pored našeg hotela i tik do njega je picerija "Val". Ubrzala sam korak da bi ih bolje videla i zaista su oni, Hteli su ući u piceriju, ali ona ponedeljkom ne radi. Jako mi je žao što ih nisam slikala, neću sebi to oprostiti - rekla je meštanka ovog primorskog grada za Pink.

- Ona je, kao i uvek, obučena oskudno, a Car u treger majici, kratkim pantalonama i japankama. Ubrzo su seli u crni mercedes i odjurili - poslala je ona i dodala da joj je "unuk rekao da ih viđa u Crikvenici".

Iako se Maja i Car i dalje trude da zadrže svoju vezu daleko od javnosti, brojni dokazi i svedočenja o njihovim susretima u Hrvatskoj ostavljaju malo prostora za sumnju. Hoće li konačno priznati svoju ljubavnu vezu ili će i dalje ćutati, ostaje da vidimo.

BONUS VIDEO: