CAR PREKINUO ĆUTNJU O MAJI MARINKOVIĆ! Otkriveni prvi detalji POMIRENJA, bivši zadrugar PRIZNAO SVE


IZVOR: Republika/P. R. - 11.09.2024 | 16:45


Evo šta se dešava u Hrvatskoj nakon navodnog haosa!

Foto: Instagram.com
CAR PREKINUO ĆUTNJU O MAJI MARINKOVIĆ! Otkriveni prvi detalji POMIRENJA, bivši zadrugar PRIZNAO SVE

Kako javljaju fanovi, bivši učesnici rijalitija "Zadruga" Maja Marinković i Filip Car obnovili su svoju ljubavnu vezu. Naime, jedna gospođa iz Novog Vinodolskog je detaljno opisala susret sa parom. Iako je insistirala na anonimnosti, meštanka je opisala kako je navodno videla Maju i Cara u blizini jedne picerije i opisala njihov izgled i ponašanje. Nažalost, nije uspela da ih fotografiše, ali je njihov susret detaljno opisala, potvrđujući medijska nagađanja o njihovom pomirenju.

Ovim povodom se sada oglasio i Filip Car, koji je otkrio istinu o pomirenju sa atraktivnom starletom o kojem već uveliko bruji ceo region.

- Nisu neke stvari validne, to da li je neko i kad je neko bio negde, mene to ne zanima. O meni pišu svašta, a dižu mi cene, a to je najvažnije. Jako mi je žao sa jedne strane, a sa druge strane mi je drago jer sam bitan ljudima - rekao je Car u emisiji "REDakcija", pa dodao:

Foto: ST/Nikola Mutić, M.P./ATAImages, Shutterstock

Filip Car se oglasio o pomirenju sa Majom Marinković

- Ja nisam u kontaktu sa Majom Marinović, niti bilo šta. Ja moram da kažem da ne mogu više da se oglašavam za tu temu. Ja verujem da i njoj nije svejedno što to sve izlazi. Cura je izašla iz odnosa, a sada je vezuju sa bivšim.

Videla sam Cara i Maju u Novom Vinodolskom. Nažalost, nemam slike. Šetala sam pored našeg hotela i tik do njega je picerija "Val". Ubrzala sam korak da bi ih bolje videla i zaista su oni, Hteli su ući u piceriju, ali ona ponedeljkom ne radi. Jako mi je žao što ih nisam slikala, neću sebi to oprostiti - rekla je meštanka ovog primorskog grada za Pink.

Foto: ATA Images

Pomirili se Maja Marinković i Filip Car?

Ona je, kao i uvek, obučena oskudno, a Car u treger majici, kratkim pantalonama i japankama. Ubrzo su seli u crni mercedes i odjurili - poslala je ona i dodala da joj je "unuk rekao da ih viđa u Crikvenici".

BONUS VIDEO: