BEBICA DEMOLIRAO IMANJE U ŠIMANOVCIMA! Uhvatio Teodoru sa drugim, pa krenuo da lomi sve pred sobom!


IZVOR: Republika/M. I. - 11.09.2024 | 17:45


Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić su iznenada raskinuli zbog drugog muškarca.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
BEBICA DEMOLIRAO IMANJE U ŠIMANOVCIMA! Uhvatio Teodoru sa drugim, pa krenuo da lomi sve pred sobom!

Sukob između Teodore Delić i Nenada Macanovića, poznatijeg kao Bebica, uzburkao je javnost, posebno nakon što su se njih dvoje žestoko posvađali u Rajkom vrtu. Razlog za ovu dramu bili su navodni pogledi Teodore sa Nikolom Škatarićem.

Ova svađa između Teodore i Bebice nije prvi put da je javnost svedok njihovih emotivnih sukoba. Njih dvoje su već ranije imali probleme zbog ljubomore, kako je istakla Delićeva.

- Nisam se zaljubila - rekla je Teodora.

- Lažeš. To je okej. Što me lažeš? Idem da se lečim od tebe i sa decom da budem. Čemu pogledi? Je l' te radi to? - pitao je Bebica. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Bezveze. Što si završio sa mnom? Da li vidiš koliko te poštujem? Ja i dalje stojim sa tobom i pričam - rekla je Teoodra.

- Toliko mi duguješ. Kako posle tri dana da gledaš nekog drugog? Teodora, ja ne znam... U petak je Slavica plakala za tobom ceo dan - dodao Bebica.

- Ne znam zašto uplićeš majke i decu. Ovo nije prvi put da ljubomoriše, ti si meni već pričao - poručila je Delićeva.

Podsećamo, u prethodnoj sezoni rijalitija, Teodora i Bebica su imali žestoke sukobe zbog Nemanje Gačića, koji je priznao simpatije prema Teodori, a ona je otkrila da je neretko flertovala sa njim, misleći da kamere neće zabeležiti te trenutke. Bebica je sada od muke povraćao i krenuo da ruši sve oko sebe, dok ga je Delićeva ubeđivala da treba da spusti loptu i prekine da naseda na provokacije ukućana, koji pokušavaju da im naruše mir, kako je Teodora objasnila.

BONUS VIDEO: