Ivana Šašić u Minskom oduvala Ša: Prevario me i slagao, koristi Mionu!


IZVOR: Republika - 11.09.2024 | 21:00


Ivana Šašić u "Mniskom polju sa Sanjom" otkrila zbog čega je odbila da uđe u rijaliti kada je bio njen bivši suprug Bojan Simić. Takođe, priznala je na koji način je Ša izdao kao prijatelj i zašto ne veruje u njegovu vezu sa Mionom koja je, kako kaže za njega dete.

Foto: Republika
Ivana Šašić u Minskom oduvala Ša: Prevario me i slagao, koristi Mionu!

Pevačica Ivana Šašić oštra je na jeziku i tako je u emisiji kod voditeljke Sanje Arsić otkrila šta misli o učesnicima "Elite 8". Družila se sa Ša koji je razočarao, ali kako ona kaže i izdao, te napravio budalom. U njegovu vezu sa Mionom ne veruje i napominje da je reper veliki materijalista.

"Ša je veliki materijalista i to svi znamo. Zbog čega je ušao opet u rijaliti i to sa Mionom, a govorili da neće više nikad, ljubav puca. Ja da sam našla čoveka i da mi je lepo ne bih ušla nem atih para. To govori o njima, o njihovoj vezi. Ja sam sa Ša bila jako dobra i družili smo se. On je bio u braku sa Ivanom kada smo bili u rijalitiju zajedno. Govorio mi kako ga Tara guši, kako ne može da se otkači nje. Kada sam izlazila rekao mi je da Ivani njegovoj ženi tada kažem da je sve igra, da se ne peca, da ga čeka. Ispadoh budala, napravio me na lažova, ja devojci rekla kako se ne dešava ništa i to joj još tvrdim. Od veze njega i Mione nema ništa, živi bili, pa videli još koliko će da traje to", kaže Ivana.

Ona se dotakla i toga da su njoj nudili ozbiljan novac da uđe u rijaliti kada je bio njen muž učesnik istog.

"Obezbedila bih još jedan stan, ozbiljna ponuda je bila. Međutim, nešto nema cenu. Ja bih njega tamo prebila, ja znam sa kim sam imala posla. On je hteo da ja uđem i nadao se, njemu je to bio cilj. Ja sam ispala jedna velika gospođa, a on je pokazao sliku o sebi, ko je i šta je. Taj čovek me ne zanima u životu. Ja izdaju ne praštam, pljuvao je hleb koji ga je hranio", priča pevačica.

Celu emisiju pogledajte u videu na početku teksta!