OVO SMO SVI ČEKALI! Veliki šef spremio SPECIJALNO IZNENAĐENJE, u "Elitu 8" STIŽE ZVEZDAN SLAVNIĆ?!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 11.09.2024 | 23:27


Za ovaj poseban datum se sprema spektakl!

Foto: printscreen
OVO SMO SVI ČEKALI! Veliki šef spremio SPECIJALNO IZNENAĐENJE, u "Elitu 8" STIŽE ZVEZDAN SLAVNIĆ?!

U subotu je započela nova, osma po redu, sezona rijalitija "Zadruga", pod nazivom "Zadruga 8 Elita". Prvi deo ulaska novih takmičara u Belu kuću trajao je puna dva dana, što je bilo posledica velikog broja učesnika. U ovom uzbudljivom nastavku, čini se da će nas zabavljati i intrigirati veliki broj poznatih ličnosti. Pored toga, najavljeno je da će rijaliti "Farme" početi krajem septembra, a oba formata biće povezana, što dodatno podiže tenziju i uzbuđenje među fanovima.

Foto: Shutterstock, Printscreen

Farma i Elita ilustracija

Među 59 učesnika koji su uselili u Belu kuću, najviše pažnje privukla je popularna Crnogorka Anđela Đuričić. Ona je bila prva koja je kročila u rijaliti "Elita", iako je priznala da se oseća pomalo nervozno zbog povratka u svet rijalitija. Anđela je otkrila da je njen prethodni boravak u rijalitiju bio pun izazova, ali da je uspela da prikupi snagu i odluči se za novu avanturu. Zanimljivo je da je Anđela donela svog psa Snupija sa sobom, što je dodatno obogatilo njen ulazak u ovu sezonu.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ulazak Anđele Đuričić

Međutim, ono što je najviše uzbudilo gledaoce je činjenica da Anđela u subotu, osim što je ušla u rijaliti, ima i poseban razlog za slavlje – njen 26. rođendan. Očekuje se da će Veliki šef, kao što to obično biva u rijalitiju, pripremiti veliko iznenađenje za ovu posebnu priliku.

Foto: Instagram.com/_tko.tu.koga_

Status o Anđeli Đuričić

Fanovi su već počeli da spekulišu šta bi to moglo biti, a najpopularnije nagađanje je da bi mogla doći neka poznata ličnost iz prošlosti Anđele, poput njenog bivšeg partnera Zvezdana Slavnića. Ovo bi svakako moglo dodatno začiniti već i ovako uzbudljivu atmosferu u rijalitiju. Biće zanimljivo videti šta će Veliki Šef smisliti za ovu posebnu priliku i kako će to uticati na dinamiku igre i odnose među takmičarima.

BONUS VIDEO: